Home » Shelly Sterk

Shelly Sterk

Overzicht

Golfster

Shelly Sterk

Wie?

Nederlands televisiepresentatrice, verslaggeefster en golfster.

Shelly Sterk

Shelly Sterk is een bekend gezicht in Nederland. Ze is voornamelijk bekend als televisiepresentatrice, maar ook heeft ze deelgenomen aan programma’s als Expeditie Robinson. 

We kwamen erachter dat Shelly nog een andere bijzondere hobby heeft, namelijk golfen. Shelly heeft de afgelopen tijd zelf meegeholpen met de NGF aan verschillende projecten. Omdat shelly van de sport houdt vonden we het eens een leuk idee om wat over mevrouw Sterk te vertellen in dit artikel.

Shelly Sterk golf

Dat Shelly kan ballen zal je misschien verbazen. Je zou van de blonde verschijning waarschijnlijk in eerste instantie niet verwachten dat ze graag een bal wegslaat. Na wat onderzoek gedaan te hebben kwamen we erachter dat ze kennis heeft gemaakt met de golfsport via pa Sterk, zoals zovelen onder ons. 

Pa Sterk nam haar dochter zo nu en dan mee naar de golfbaan toen Shelly nog jong was. Setje aangeschaft, golfhandschoenen aangeschaft voor dochterlief, toch kon het spelletje Shelly nog niet helemaal bekoren. Een teleurstelling zoals vele vaders kennen in deze sport. 

Vele jaren later, toen Shelly inmiddels al geruime tijd was bevallen van een kind, ging haar zoon met pa en opa golfen. Shelly zat thuis en dacht bij zichzelf, dit laat ik me niet overkomen. Ze begon met les en werd daarna fanatiek golfster. 

Shelly helpt de NGF en GOLF.NL mee met de nieuwe campagne ‘’Golf party’’ waarmee ze jongeren willen aansporen om te beginnen met de golfsport. Shelly Sterk maakt zich sterk voor de sport tijdens een 6-delige miniserie.

Leuke weetjes over Shelly Sterk

Dat Shelly golft dat snappen we nou wel. Maar wat kunnen we nog meer leren of over de Formule 1 presentatrice? We hebben hieronder het een en ander aan weetjes voor je op een rijtje gezet zodat je de belangrijkste dingen over mevrouw Sterk te weten komt:

Wat is het gewicht van Shelly?

Het gewicht van Shelley is onbekend voor ons. Shelley heeft in ieder geval geen over- en ondergewicht en zit goed in de kleren. Laten we ervan uitgaan dat Shelley zo rond de 65 kilogram weegt.

Shelly Sterk afkomst

Shelly Sterk is van Nederlandse afkomst. Sommige mensen hebben de indruk dat ze Indonesische roots heeft, en dat is ook een klein beetje waar. De moeder van Shelly is namelijk (gedeeltelijk) van Indonesische afkomst. Tijdens een post op Instagram noemt ze haar moeder ‘’pindamoedertje’’, erg liefkozend Shelly!

Shelly Sterk leeftijd

Hoe oud is Shelly Sterk? Shelly is geboren op 30 april 1991. Dat betekent dat ze op dit moment 31 jaar oud is (moment van schrijven is 01-08-2022).

Shelly Sterk lengte

Shelly heeft een lengte van 1,65 meter en heeft schoenmaat 40. Ze geeft in een interview aan dat ze haar schoenmaat nogals fors vindt voor haar lengte.

Shelly Sterk vermogen

Het vermogen van mevrouw Sterk is voor ons onbekend. Ze staat in ieder geval voor zover wij weten nog niet in de Quote 500. Wel heeft ze onlangs Nederland vaarwel gezegd voor een mooi huis in Spanje, dus wellicht gaat het haar nog niet zo slecht. 

Shelly Sterk vaccinatie

Shelly heeft zich in laten enten tegen het corona-virus. De inenting heeft ze gedeeld op Social Media middels een zogeheten ‘’vacciselfie’’. Mensen dachten dat ze ervoor werd betaald om de selfie te delen op het internet. Volgens Sterk is hier niets van waar. 

De tv presentatrice gaf aan dat ze zich liet vaccineren wegens het feit dat zij niet degene is die ervoor gestudeerd heeft en dat ze daarom graag luistert naar de mening van experts. Ze gelooft er dan ook in dat we beter beschermd zijn met z’n allen als er meer mensen gevaccineerd zijn.

Waar woont Shelly Sterk

Shelly en haar man hebben een aardig optrekje in Spanje weten te bemachtigen. Het huis valt zeker te categoriseren als een luxueuze villa en heeft uiteraard een zwembad in de tuin voorzien van vele ontspan plekken.

Waar woont Shelly Sterk in Spanje? Het huis staat in de Costa Blanca Noord. De Costa Blanca Noord is het zuidoosten van Spanje en is bekend van plaatsen als Alicante en Benidorm waar veel Nederlanders vakanties doorbrengen en/of overwinteren. 

Als het je nog niet bekend was; Shelly houdt van huizen opknappen, en dit was volgens het stel een echte opknapper. We zijn wel benieuwd hoeveel Shelly zelf heeft gedaan, aangezien het toch om een best wel groot huis ging. 

Als we het goed hebben gelezen is dit het tweede ‘’huisje’’ voor de familie Sterk, zo geven ze aan in de Wendy. Shelly vertelt daar namelijk over de ‘’villa waar je altijd even naar toe kunt gaan voor de zon, zee en het strand’’.

In welke TV programma’s deed Shelly mee?

Tijdens haar jonge loopbaan deed Shelly al veel mee aan tv programma’s, hier hebben we uiteraard bewondering voor. Laten we eens bekijken waar ze allemaal al aan meedeed.

Shelly aan de slag bij Roadtrippers

Bij het programma Roadtrippers is het het doel om zo ver mogelijk te reizen vanaf een bepaald startpunt op plekken in de wereld waar je niet elke dag komt. Shelly en haar team namen het op in Hong Kong tegen het team van Stuk TV. 

Het team van Shelly Sterk, Tess Milne en Gwen van Poorten wist niet te winnen van de heren en eindigden in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Stuk TV wist het te maken tot en met Finland, een heel stuk verder dus.

Shelly Sterk expeditie robinson

Shelly deed in 2017 mee aan expeditie Robinson en belandde weliswaar in de finale van het televisieprogramma.

Shelly Sterk ruzie expeditie Robinson

Een van de hoogtepunten van het optreden van Shelly tijdens de expeditie was dat ze onwijze ruzie kreeg met deelnemer Roeland. De ruzie ging over de ontsteking op Shelly haar bil waar de pus letterlijk uit kwam lopen. 

Tijdens de ontsteking moesten de deelnemers aan expeditie een proef doen die Shelly, ondanks haar ontsteking, goed doorkwam. Roeland Fernhout was hier niet blij mee en na afloop van de proef kregen ze een verhitte discussie over een matras. 

Tijdens de ruzie werd Shelly door Roeland voor prinses uitgemaakt die veel te lui is en weinig op zich neemt ten opzichte van de andere deelnemers aan de expeditie. Op haar beurt noemt Shelly, duidelijk aangevallen, Roeland een nare man.

Shelly bij Alles mag op zondag

Bij alles mag op zondag wordt wekelijks de studio op zijn kop gezet en nemen twee teams het tegen elkaar op. Improvisatie, uitbeelden en dansactiviteiten vormen de belangrijkste onderdelen van dit programma waarin Shelly Sterk meedeed in een aflevering.

De Grote Improvisatieshow

Bij de improvisatieshow, waarin Shelly Sterk te gast was, dienen de deelnemers bepaalde improvisaties te maken. De aflevering waarin Shelly te gast was werd 169.000 keer bekeken.

De Jongens tegen de Meisjes

Bij de jongens tegen de meisjes nemen teams van de verschillende seksen het tegen elkaar op tijdens diverse spelletjes. Shelly maakte met een aantal andere dames deel uit van het damesteam waarin ze het opnam tegen het jongensteam.

Shelly in Jachtseizoen

Tijdens het programma Jachtseizoen moest Shelly minimaal vier uur uit handen zien te blijven van de ‘’politie’’. Ze kreeg twintig minuten voorsprong en mocht op allerlei manieren proberen te vluchten. De politie kreeg om de tien minuten een signaal van waar Shelly uithing. Shelly werd na 2 uur en 50 minuten ‘’opgepakt’’ op het station van ‘s-Hertogenbosch. 

Welke televisieprogramma’s heeft Shelly gepresenteerd of presenteert ze?

Shelly heeft al aardig wat televisieprogramma’s gepresenteerd in haar jonge loopbaan. Waar ze natuurlijk begon als presentatrice bij PowNews en RTL stapte de jonge presentatrice over naar SBS6 in 2018.

Shelly’s rol bij Galileo (RTL5)

Bij Galileo, een programma over wetenschap en tests, maakte Shelly onder andere deel uit van het testpanel dat onderworpen werd aan verschillende tests. Tijdens een van haar optredens deden ze bijvoorbeeld de test wie grotere koukleumen zijn; mannen of vrouwen.

De overstap naar SBS

Shownieuws was het programma dat Sterk bij SBS onder andere presenteerde. Naast het actualiteitenprogramma waarin dagelijks meerdere malen het nieuws wordt doorgenomen met een milde focus op de showbizz was het daarna tijd voor een rol in het programma ‘’Marktplaats: Heel Holland Handelt. Heel Holland Handelt vertelt verhalen over Nederlanders die op Marktplaats zitten en hier een centje bijverdienen, op welke manier dan ook. Shelly ging voor het programma langs bij verschillende Nederlanders en vroeg waar zij in handelden. 

Shelly vertrok na haar zwangerschap eind 2019 weer bij SBS 6, de televisiezender verlengde haar contract namelijk niet.

De periode AVROTROS

In 2020 ging Sterk aan de slag bij AVROTROS waar ze presentatrice werd van het programma De Faker. In het programma wordt er telkens een gezin gefilmd waarvan een gezinslid geen lid van de familie blijkt te zijn en door een panel ontmaskerd dient te worden.

Sterk bij KRO-NCRV

In 2021 (juli) begon Shelly als presentatrice van het programma Zeikwijven. Zeikwijven gaan over de ongelijkheid tussen de man en de vrouw. Tot op heden is Shelly nog steeds de presentatrice van het programma. Het programma staat erom bekend dat ze op originele wijze de verschillen tussen de twee geslachten uitlichten.

Shelly Sterk relatie

Mark Ebing is de man van Shelly Sterk. Mark studeerde aan de Hogeschool van Utrecht en doorliep de opleiding Communicatie. Het eerste kusje van Mark en Shelly was voor de IKEA, zo liet het stel weten. 

Het stel heeft al een relatie sinds 2013 en mogen elkaar sinds 2018 man en vrouw noemen nadat ze het huwelijksbootje zijn ingestapt in het romantische Italië. Het stel trouwde in de Italiaanse plaats Assini. Assini ligt iets ten zuiden van Rome. Vrienden en familie vlogen over om de bijzondere traditie bij te wonen in het prachtige Italië. Het stel gaf elkaar uiteraard het ja-woord waarna ze tot man en vrouw verwerden. 

De echtgenoot van Shelly is zelf ook hard aan de weg aan het timmeren. Na zijn afstuderen begeeft hij zich inmiddels in het werkveld als Country Manager voor het merk Biamp. Biamp is marktleider in video- en audiosystemen welke networked zijn. 

De partner van Shelly houdt net als Shelly zelf ook van muziek. Mark kan aardig zingen, zoals hij bewees tijdens het winnen van RTL programma Popstars: The Rivals. Daarnaast maakte Meneer Ebing ook nog onderdeel uit van een foute boyband genaamd Men2B.

Deze foute naam van de boyband leidde ze nog naar de nummer 1 in de hitlijsten met een nummer genaamd Bigger than that. Het succes bleek echter van korte duur. Ze werden de single die het kortst op nummer 1 heeft gestaan. Maar ja, je kunt toch zeggen dat je op nummer 1 hebt gestaan, dat kunnen er uiteindelijk toch maar weinig.

Shelly Sterk kind

Shelly en Mark Ebing hebben inmiddels ook een zoon gekregen waar ze zeer trots op zijn. Op het moment dat Mark bekend maakte op social media dat ze vader en moeder werden deelden ze het nieuws zeer trots. Het delen van dit heugelijke feit is inmiddels alweer enkele jaren geleden. 

Het kindje van Shelly en Mark had toen hij 1 was, in 2021, een vervelend ongeluk waarop hij op zijn mond was gevallen. De tanden waren beschadigd, echter bleek na een bezoek aan de kindertandarts het leed mee te vallen.

Jake, de zoon van Shelly en Mark, is inmiddels al wat jaartjes ouder en draagt een mooie bril. Of Jake zijn bril voor de show draagt of omdat hij met bril op gewoon beter kan zien dat weten we niet precies. Wel weten we dat de bril van Jake hem heel erg goed staat. Lekker ophouden dus.

Shelly Sterk formule 1

Shelly Sterk is een fervent formule 1 fan. Zo fervent zelfs dat mevrouw Sterk samen met ex Formule 1 coureur voor Netflix het nationale Formule 1 examen hield. Robert en Shelly testte op 1 maart 2021 de kennis van alle F1 fanatics in Nederland. 

Voor de kampioenswedstrijd van Max Verstappen tegenover Louis Hamilton kon Shelly een week niet slapen gaf ze aan op televisie. Shelly zei dat ze blij was dat de wedstrijd al om 14.00 kon beginnen, gezien het feit dat de vorige wedstrijd pas om 19.00 begon, omdat de dag anders zo lang zou duren. Dan weet je dat je te maken hebt met een echte Formule 1 fan.

Mark, de man van Shelly, heeft het virus eigenlijk een beetje overgedragen aan Shelly. Mark zette alle tijd al zijn wekker voor alles races, niet enkel de Formule 1. Op een gegeven moment zat Mark om 6 uur ‘s ochtends al op de bank voor de race in Australië, dat was voor Shelly wel even schrikken.

Shelly ging toch meekijken, en was al snel verkocht. De tv presentatrice ging zich verdiepen in de sport. Voor Shelly geeft het kijken naar de Formule 1 het WK gevoel, vooral omdat Max Verstappen natuurlijk meedoet, je bent dan aan het juichen voor Nederlands trots.

Shelly Sterk management

Het management van Shelly Sterk wordt verzorgd door Vanessa van Vuuren. Vanessa verzorgd naast het management van Shelly onder andere ook het management van Nicolette Kluijver en Loiza Lamers en helpt ze Tony Junior en Sjaak bij bepaalde activiteiten in hun carrière. 

Van Vuuren houdt zich voornamelijk bezig met producing, project- en PR management, zo laat ze op haar website weten. Eerlijkheid, duidelijkheid in de communicatie en hard werken zijn de kernpunten van de organisatie, zo vertelt Vanessa.

De manager van Shelly heeft zich ook op projectbasis ingezet voor het team van RTL Boulevard en Ouwehands Dierenpark. Bij RTL hield de manager van Shelly zich onder andere bezig met voorbereiding van tv-items en bij Ouwehands verzorgde ze de communicatie en pers toen de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya de overtocht maakten vanuit China.

Shelly Sterk kleding

De kleding die Shelly draagt zijn verkrijgbaar op verschillende websites op het internet. Shelly poseert zelfs op de website van Freebird Icons in een aantal outfits die je kunt shoppen als je van de stijl van Shelly houdt. Daarnaast zie je op Wehkamp ook verschillende looks voorbij komen waar Shelly ook daadwerkelijk voor de camera poseert. 

Tegenwoordig het hip om de complete looks van celebrities over te nemen zodat je weet dat je outfit super goed matcht. Shelly draagt vaak modieuze kleding die veel dames inspireert. 

Voor de LINDA hield mevrouw Sterk een mode interview waarop ze haar favoriete party outfits liet zien. Daarnaast gaf ze antwoord op vragen of ze vaak shopt en waar ze het liefst shopt. 

Gemiddeld geeft Shelly zo’n 150 euro per maand uit aan kleding, dat valt best wel mee als je het ons vraagt! Haar favoriete merken zijn Zara & Other Stories. Of dat inmiddels nog zo is, sinds Shelly furore maakt, vragen we ons af.

Shelly Sterk auto

Dat Shelly Sterk verbonden is aan Audi zal je misschien niet verbazen gezien het feit dat ze onlangs meehielp aan het maken van een reclame voor de Audi A3 sportback. Shelly mocht zelf de reclame regisseren, uiteraard overduidelijk onderdeel van de reclame, en is sinds de reclame ook te boeken als actrice. Shelly speelde namelijk mee in de reclame van Audi. 

Je zou verwachten dat mevrouw sterk sinds de reclame ook zou rondrijden in een Audi A3 sportback, welke overigens een best wel ruige bak is voor de gemiddelde Nederlander. Echter deden Shelly en Audi er nog een schepje bovenop. 

Op Facebook is een dolgelukkige Shelly te zien poserend naast haar nieuwe Audi Q3. Zou deze Audi ook onderdeel zijn geweest van de deal rondom het meehelpen aan de reclame? Anyway, we gunnen het Shelly van harte en we hopen dat ze geniet van haar mooie Audi Q3.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!