Uitnodiging The Masters aan verkeerde persoon verstuurd

Scott Stallings op de pga Tour

De PGA speler Scott Stallings zat de afgelopen dagen nogal in spanning, want hij wist toch zeker dat hij uitgenodigd zou worden voor The Masters, dat gespeeld wordt op 6 tot 9 april 2023.

Scott gaf aan bij de pers dat hij zijn brievenbus tot wel vijf keer per dag checkte, helaas kwam hij telkens terug zonder uitnodiging. De golfer kreeg daaropvolgend opeens een Direct Message op het sociale medium Instagram, van naamgenoot Scott Stallings.

Inhoudsopgave

Leestijd: min

Laatste bewerking: 03-01-2023

Inhoudsopgave

  1. Stallings op de PGA Tour

Hieronder zie je het bericht dat Scott Stallings ontving van zijn naamgenoot, hilarisch. 

Je voelt ‘m al aankomen, de naamgenoot van de PGA speler had de uitnodiging ontvangen die voor Scott bedoeld was. Nu blijkt ook nog eens dat de vrouwen van beide Scotts Jennifer heten en dat de heren Stallings bij elkaar in de buurt wonen.

De niet PGA-speler Stallings gaf aan dat hij ook golft, maar niet lang niet zo goed is als de professionele speler waarvoor de uitnodiging voor het The Masters toernooi voor bedoeld was. Het zou toch fantastisch zijn wanneer de amateur golfer Scott Stallings gewoon met zijn uitnodiging naar The Masters zou zijn gegaan.

Stallings op de PGA Tour

Stallings zal dit jaar voor de derde keer meespelen op het Masters toernooi, dat altijd gehouden wordt op Augusta. Afgelopen jaar was een van de betere jaren voor de Amerikaanse golfer op de PGA Tour. Stallings staat op dit moment op plek 54 van de OWGR, de wereldwijde ranglijst voor professionele golfers. Stallings heeft tot nu tot zo’n 17 miljoen dollar bij elkaar weten te golfen in 321 events waaraan hij meedeed. De PGA Tour speler wist drie keer te winnen in zijn carrière op het hoogste niveau. 

Er zullen geen Nederlandse topgolfers deelnemers aan het Masters toernooi dit jaar.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Plaats een reactie