Lage scores na de eerste ronde tijdens Sentry (Hawaii)

PGA van start met Sentry Tournament of Champions

Dit weekend wordt er in Kapalua, Hawaii het Sentry Tournament of Champions gespeeld. We maken de balans op na de eerste ronde, waarin het duidelijk werd dat de golfers dit weekend weleens heel diep zouden kunnen gaan qua score.

Na de eerste ronde zien we drie big boys aan kop, welteverstaan Colin Morikawa, J.J. Spaun en John Rahm met een score van -9. Tom Kim volgt alleen op de vierde plaats met een score van -8 na 18 holes golfen. Niet slecht, gemiddeld een birdie om de hole..

Sentry, een broedplaats voor lage scores

Vorige jaar wist de Spaanse topgolfer Jon Rahm met een score van -33 te eindigen na 18 holes golfen, toch was het met een tweede plaats niet genoeg om de beker in ontvangst te nemen. De winnaar noteerde namelijk een score van -34.

Er was slechts een speler die gister niet beter dan par wist te spelen, en dat was Billy Horschel. De getalenteerde Amerikaanse golfer kwam met een totaalscore van 76 van de baan in Hawaii.

Spieth en Kim

Jordan Spieth wist dat Tom Kim afgelopen kerst alleen de feestdagen door moest brengen, dus nodigde Jordan Tom uit bij hem thuis. Beide spelers wonen namelijk in Dallas.

Tijdens de eerste ronde van het Sentry Tournament speelden Kim en Spieth samen. Dat het kerstdiner hen beiden goed deed was terug te zien. Waar Kim een -8 noteerde kon Spieth onderaan de scorekaart tegen een score van -6 aankijken.

Inhoudsopgave

Leestijd: min

Laatste bewerking: 06-01-2023

Plaats een reactie