Greenfee promotie op OGC

Welkom bij onlinegolfercaddy.com! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw golfclub te promoten en te laten groeien? Dan is dit uw kans om uw golfclub te promoten op ons platform.

10.000+ bezoekers per maand

Onafhankelijke reviews

1000+ Nieuwsbrief lezers

Maandelijkse groei

OGC data
10.000+ bezoekers en groeiende

Hoe kan ik een greenfee promoten?

Bij onlinegolfercaddy.com geloven we dat golfen toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bieden we een platform waar golfers hun ervaringen kunnen delen en nieuwe golfbanen kunnen ontdekken. We hebben een actieve community van golfers die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Als golfclub kunt u nu een greenfee promoten op ons platform. Dit is een geweldige kans om uw club te laten zien aan onze actieve en betrokken community van golfers. We zullen uw greenfee promoten op onze website en tevens een mail versturen naar onze nieuwsbrief aanmelders, waardoor u meer exposure krijgt en nieuwe golfers aantrekt.

Het enige wat u hoeft te doen is zich aan te melden via de mail: info@onlinegolfercaddy.com. Geef ons wat informatie over uw golfclub en uw greenfee-aanbod, en wij zorgen ervoor dat uw aanbieding wordt gepromoot onder onze golfers.

We hebben geen kosten verbonden aan deze promotie, maar we vragen wel om twee greenfees die we kunnen verloten onder onze actieve community van golfers. Op deze manier krijgen we meer golfers enthousiast over uw golfclub en kunnen we elkaar helpen om de sport te laten groeien.

Wacht niet langer en meld uw golfclub nu aan voor deze unieke samenwerking met onlinegolfercaddy.com. We kijken ernaar uit om uw golfclub te promoten en meer golfers te inspireren om uw golfbaan te spelen.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!