Home » Golftrolley » Motocaddy » Motocaddy M7

Motocaddy M7 [Review 2022]

Overzicht

Product

Merk

Type

Elektrische golftrolley

Partner prijs

Motocaddy M7

De Motocaddy M7 is een bijzondere eend in de bijt als we het hebben om de M-serie van Motocaddy. Deze trolley is namelijk de enige die op afstand bestuurbaar is. Met behulp van een afstandsbediening navigeer je deze trolley de hele baan door. Rechtdoor, links, rechts en achteruit, het kan allemaal. Wij hebben de Motocaddy M7 in zijn volledigheid geanalyseerd en getest.

Inhoudsopgave

Motocaddy M7 Remote

De M7 is tot in de perfectie afgewerkt. Met lederen handvaten en verchroomde details weet je gewoon dat je in het topsegment van de elektrische golftrolleys zit. De M7 is niet voor niets de M7 in plaats van de M1. De M7 Remote is echt gemaakt voor mensen die van comfort houden en graag over de golfbaan lopen en hun trolley voor zich uit laten rollen. 

Wanneer het een keer mis gaat, bijvoorbeeld wanneer de Motocaddy de sloot in dreigt te rijden, heb je een noodstop knop. Uiteraard kun je, wanneer het wel goed gaat, ook gewoon de stop knop indrukken en je trolley staat stil. Bijvoorbeeld naast de green. Klaar met putten? Druk op de hervatten knop en de elektrische golftrolley rijdt weer rustig achter je aan, op naar de volgende hole. 

En rijden, dat doet de M7 wel. Met de standaard accu die je meegeleverd krijgt wanneer je deze trolley besteld bij Jumbo kun je 36 holes vooruit. Dat betekent dat deze luxe Motocaddy rustig 20 kilometer rijdt op een accu.

Motocaddy m7 remote most wanted

De M7 is uitgerust met Automatic Downhill Control. Voor de golfers onder ons die last van de knieën hebben; ideaal. Wanneer je vaker golft op terrein waar het wat heuvelachtiger is werkt dit uitstekend. Simpel gezegd remt de Motocaddy automatisch voor je af wanneer je heuvel af rijdt. Dit betekent dat je geen trekkende beweging hoeft te maken om de golftrolley bij je te houden. Omdat de Motocaddy M7 nogal een stevig gewicht van 14,40 kilogram heeft is deze automatische downhill control geen overbodige luxe.

Vind de laagste prijs

Motocaddy M7 GPS

De Motocaddy M7 heeft, in tegenstelling tot zijn broertjes (de M3 en de M5), geen ingebouwde GPS. Raar zou je zeggen, maar dit heeft te maken met het feit dat de jongens van Motocaddy de met de M7 puur de focus hebben gelegd op de remote control. En daar, vinden wij van Online Golfer Caddy, valt wat voor te zeggen. 

Motocaddy M7 golftrolley specificaties

Je hebt nu een goed idee wat het onderscheidende vermogen is van de Motocaddy M7 remote. Laten we nu even doorgaan met de wat ‘’algemenere’’ specificaties. Niet dat de M7 remote nou zo algemeen is, maar je snapt hopelijk wat we bedoelen.

 • Volgens de nieuwste technologieën kun je de trolley super compact opvouwen (M-series folding technology)
 • De M7 heeft een zeer krachtige, efficiënte motor (28V)
 • Je hebt beschikking tot een LCD-scherm waarop je onder andere de snelheid kan zien en instellen als je geen zin hebt in de afstandsbediening
 • All-terrain achterwielen waarmee je letterlijk op ieder terrein uit de voeten kunt
 • Een USB-oplaadpunt waar je onder andere je telefoon
 • Je kunt de Motocaddy op 9 verschillende snelheden instellen
 • De batterij is uiteraard waterdicht en bestand tegen vuil (IP66)
 • Je hoeft de batterij niet uit de trolley te halen om op te laden
 • Verfijnde verdikte handvaten voor extra comfort als je aan de trolley loopt. Je kunt het handvat op iedere gewenste hoogte instellen
 • Je kunt de trolley zowel liggend als staand wegzetten wanneer je gespeeld hebt
 • Er zit een speciaal kliksysteem op de M7 Remote trolley waarmee je Motocaddy tassen bijna niet meer vast hoeft te maken. De tas klikt namelijk vast

Conclusie

We kunnen wel stellen dat de Motocaddy M7 remote een speciale golftrolley is. Wanneer je het fijn vindt om een golftrolley te hebben met afstandsbediening en je vindt het niet erg om er een paar euro tegenaan te gooien, dan is de M7 een perfecte golftrolley voor je. Qua gemak zit je met deze elektrische golftrolley overduidelijk op het hoogste niveau wat je gaat vinden.

In vergelijking met bijvoorbeeld een Jucad heb je met de Motocaddy toch zeker wel wat extra’s tegen een veel lagere prijs. Tuurlijk, er zijn andere golftrolleys die ook elektrisch zijn tegen een lagere prijs. Maar dan hebben we het vaak over onbekende merken die alsnog niet over dezelfde functionaliteiten beschikken als deze Motocaddy.

Interessant is, en niet per se een minpunt, dat Motocaddy er niet voor gekozen heeft om het grote LCD-scherm op de M7 te plaatsen maar puur te focussen op het onderdeel van de remote control. Wij van OnlineGolferCaddy kunnen ons voorstellen dat sommige spelers deze mogelijkheden ook graag op de M7 Remote hadden gezien om het plaatje he-le-maal compleet te maken.

Motocaddy m7 remote opvouwbaar

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!