Home » Golftrolley » Motocaddy » Motocaddy M5

Motocaddy M5 GPS [Review 2022]

Overzicht

Product

Merk

Type

Elektrische golftrolley

Partner prijs

Motocaddy M5

Motocaddy is een merk in de golfwereld dat sinds 2004 is gestart met het verkopen van golftrollers, voornamelijk elektrische.

Vanaf het begin af aan is Motocaddy volop bezig met productinnovatie. Die innovatie vind je onder andere terug in het M5 model van Motocaddy waar we het in dit artikel met je over gaan hebben.

Inhoudsopgave

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 21-11-2022

Motocaddy M5 GPS

De Motocaddy M5, de grote broer van het M1 en het M3 model. De M5 is niet groter qua trolley, wel qua LCD-scherm dat zit ingebouwd in de trolley. Ten opzichte van het M1 en het M3 Motocaddy model, waar je een scherm hebt van 2,7’ (+-4cm)’, kun je bij de M5 Motocaddy een 3,5’’ (+- 8,5 cm) scherm verwachten. Dit grote scherm levert mooie beelden op wegens het feit dat greens en andere onderdelen van de baan visueel gemaakt kunnen worden (zoals bunkers rondom de green) op dit beeldscherm.

Zelfs handmatig de vlag verplaatsen is geen probleem voor deze golftrolley, alle inzichten bij de hand dus!

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€1.549,00)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:50

M5: elektrische golftrolley met ingebouwd GPS-systeem

Zoals je misschien al hebt geraden heeft de Motocaddy M5 een ingebouwd GPS-systeem waarop 40.000 verschillende banen ter wereld op ingeladen kunnen worden.

Het bijzondere aan de versie op de Motocaddy M5 is het feit dat je toegang hebt tot ‘’cellular subscription packages’’ tegen bijbetaling. Met deze optie maak je gebruik van geavanceerde informatie over banen welke real-time wordt geüpdate. Na je ronde golf wordt alle data doorgestuurd naar de Motocaddy app vanuit waar je vervolgens je gehele ronde kunt analyseren. 

Geavanceerde ADC functie

Stel de afstanden in, met adjustable distance control, die de golftrolley dient af te leggen zonder dat jij mee loopt. Met tussenstapjes van 5 meter stel je tot 60 meter in hoe ver de elektrische trolley doorrijdt. De Motocaddy stopt daarna vanzelf. 

Maak je tas vast met het Motocaddy kliksysteem

Het geavanceerde systeem, genaamd EASILOCK, zorgt ervoor dat je je Motocaddy golftas eenvoudig vastklikt op de Motocaddy M5 trolley met slecht een elastiek aan de bovenkant. Zonder Motocaddy golftas maak je je golftas gewoon vast met elastieken. 

3,5’’ LCD Scherm

Op het LCD-scherm stel je 9 afstanden in om ervoor te zorgen dat de Motocaddy altijd op de voor jou ideale snelheid rijdt. Het scherm is super gevoelig voor aanrakingen in alle weersomstandigheden. Je hebt toegang tot 40.000 banen op dit prachtige LCD-scherm zodat je altijd de baan kunt inladen waar je naar op zoek bent. 

Motocaddy m5 gps paneel

Motocaddy M5 gps dhc

Wanneer wenselijk kun je met de Motocaddy M5 kiezen voor de DHC (down hill control) functie. Deze functie zit automatisch ingebouwd bij zijn grote broer, de Motocaddy M7. Op heuvelachtige golfbanen kan dit erg handig zijn wanneer bepaalde stukken steil naar beneden lopen. De golftrolley helpt je dan automatisch een handje met afremmen. Je hoeft dus niet aan de golftrolley te trekken om ervoor te zorgen dat deze bij je blijft. Erg handig dus. 

Overige interessante specificaties

De belangrijkste hoogtepunten van de Motocaddy M5 heb je nu kunnen lezen. Hieronder nemen we de overige specificaties van deze goltrolley nog even met je door. Lees rustig verder. 

  • GPS-systeem dat is ingebouwd in de trolley (voor info over de features; lees hierboven)
  • Ontvang meldingen van een Whatsapp bericht of een telefoongesprek op je golftrolley. Wees niet bang, dit kun je ook weer uitschakelen.
  • De Motocaddy M5 heeft een optie waarmee je de trolley met je telefoon verbindt zodat je allerlei data kunt uitwisselen zoals ingevulde scorekaarten waarmee je ronde geanalyseerd kan worden
  • De Lithium accu kan zo’n 36 holes aan.
  • Je kunt je telefoon opladen met de USB-ingang onder het beeldscherm
  • De M3 trolley weegt zo’n 10,5 kilogram
  • De motor heeft 230W en heeft een rijsysteem van 28V
  • Je hoeft de batterij niet uit je trolley te halen tijdens het laden. Het kan uiteraard wel wanneer je dit wil
  • Volledig opgevouwen is de M5 elektrische trolley 65 x 47 x 41 centimeter

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 21-11-2022

Motocaddy m5 gps opvouwbaar

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!