Home » Golftrolley » Motocaddy » Motocaddy M3

Motocaddy M3 Pro [Review 2022]

Overzicht

Product

Merk

Type

Elektrische golftrolley

Partner prijs

Motocaddy

Motocaddy is een bekend merk dat sinds 2004 is begonnen met de verkoop van (elektrische) golftrolleys en aanverwante producten. Het merk heeft zich vanaf het begin voornamelijk toegespitst op trolleys en dan voornamelijk de elektrische golftrolley. 

Motocaddy is een trolley, in vergelijking met andere merken, welke redelijk betaalbaar is in vergelijking tot andere merken. Een van de hoogstandjes is bijvoorbeeld een ingebouwd LCD-scherm. 

In dit artikel spitsen we ons toe op het M3 model van Motocaddy.

Inhoudsopgave

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 21-11-2022

Motocaddy M3 Pro

Alle weten over de Motocaddy M3? In dit artikel nemen we alles met je door over deze prachtige elektrische golftrolley. Laten we verder gaan met het bespreken van de Motocaddy M3. Wat heeft dit model in petto voor ons?

Vind de laagste prijs

Motocaddy M3

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€1.499,00)
Laatste prijs update: 22 februari 2024 - 03:02

Motocaddy M3 ingebouwd GPS-systeem

De Motocaddy M3 heeft een ingebouwd GPS-systeem waarop je alle benodigde afstanden kunt zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afstanden tot een waterhindernis of out-of-bounds positie. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de voorkant, het midden en de achterkant van de green te meten. Zo weet je precies welke club je kunt pakken naar de green toe. Met de Motocaddy M3 heb je toegang tot maar liefst 40.000 banen.

Maak je tas vast met het Motocaddy kliksysteem

Het innovatieve systeem van Motocaddy, waarmee elastieken om je golftas mee vast te binden op de golftrolley bijna overbodig worden, vind je ook weer op de M3 elektrische golftrolley. Wanneer je beschikt over een golftas van Motocaddy kun je gebruik maken van dit systeem, anders zul je je tas gewoon vast moeten maken met de bijgeleverde elastieken.

LCD kleurenscherm op de golftrolley

Het ingebouwde LCD kleurenscherm is wederom voorzien van een bediening waarop je de golftrolley op negen snelheden kunt laten rijden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je rondetijden te klokken op dit scherm. Ook vind je de status van de batterij terug op het scherm wanneer je aan het golfen bent.

Motocaddy m3 pro paneel

Uitgebreide ADC functie

De adjustable distance control functie is ook te vinden op de Motocaddy M3. In vergelijking tot de M1 kun je je trolley nu tot 60 meter voor je uit laten rijden. Je kunt in stapjes van 5 meter de specifieke afstand bepalen. 10, 20, 35, 55 meter, wat jij wil.

Deze functie is super handig wanneer de golfbaan waarop je speelt veel heuvels en/of steil heuvelachtige omgevingen bevat. Zo hou je eenvoudig de controle over de Motocaddy M1. Let op: de Motocaddy is ook verkrijgbaar zonder Downhill Control Functie (DHC).

DHC functie voor de M3 golftrolley

Tegen bijbetaling kun je de M3 elektrische golftrolley krijgen met de DHC (downhill control functie) optie. Deze functie is in principe hetzelfde als bij zijn grote broers; de M5 en M7. Wanneer je bult af gaat controleert de trolley dus automatisch de snelheid en zo kun je comfortabel door heuvelachtige gebieden lopen.

Motocaddy M3 (technische) specificaties

De belangrijkste features van de Motocaddy M3 heb je gelezen. We nemen hieronder de overige specificaties nog even met je door:

  • Ingebouwd GPS-systeem (voor info over de features; lees hierboven)
  • Smartphone meldingen; ontvang informatie op je trolley (appjes, belletjes etc.)
  • Je kunt je Motocaddy M3 met Bluetooth verbinden met je telefoon om zo de Motocaddy app op je telefoon te gebruiken samen met je smartphone
  • Loop 36 golfholes met de standaard Lithium accu
  • Bij het handvat heb je beschikking tot een USB-oplaadstekker. Ideaal om je telefoon mee op te laden
  • De M3 trolley weegt 9,4 kilogram
  • 230W motor, fluisterstil. 28V rijsysteem
  • Je kunt de batterij in de trolley laten zitten tijdens het opladen
  • Volledig opgevouwen is de M3 trolley 65 x 47 x 41 centimeter

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 21-11-2022

Motocaddy m3 pro opvouwbaar

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!