Home » Golftrolley » Motocaddy » Motocaddy M1

Motocaddy M1 [Review 2022]

Overzicht

Product

Merk

Type

Elektrische golftrolley

Partner prijs

Motocaddy

Motocaddy is een merk dat in 2004 is begonnen met de verkoop van (elektrische) golftrolleys. Sinds het begin is het merk voornamelijk gefocust op de verkoop van elektrische trolleys.

Motocaddy is onder de elektrische golftrolleys een redelijk betaalbaar merk met een bekende naam. Het merk probeert zich middels productinnovatie te onderscheiden ten opzichte van andere merken. Een van de voorbeelden van innovatie is onder meer de ingebouwde GPS op enkele trolley modellen. 

Inhoudsopgave

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 09-01-2023

Motocaddy M1

De Motocaddy M1 (en zijn broers zoals de M3, M5 en M7) is vernieuwd. De belangrijkste vernieuwingen zijn een krachtigere motor, eenvoudiger opvouwen & makkelijker opbouwen. Met twee klik bewegingen en twee vouw bewegingen staat of is de golftrolley netjes ingeklapt. Het handvat is in stellen op de voor jou ideale hoogte. De wielen van de golftrolley kunnen er eenvoudig van het frame afgeklikt worden. 

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€969,58)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:50

Het design van de Motocaddy M1 is uniek in de wereld van golftrolleys. Met een zeer luxe afwerking welke wat carbon-achtig oogt ga je met deze elektrische golftrolley in stijl door de baan.

Motocaddy m1 paneel

Kliksysteem voor tassen

Wanneer je over een Motocaddy golf tas beschikt heb je de mogelijkheid om deze zeer stevig in de trolley te bevestigen. De trolley is namelijk met een kliksysteem precies op maat gemaakt voor de tas. Of andersom..

LCD Kleurenscherm

Erg fraai en uniek aan de Motocaddy M1 is het LCD kleurenscherm dat geïntegreerd zit in de golftrolley. Op het beeldscherm kun je negen snelheden instellen. Zo loop je altijd comfortabel op de voor jou perfect snelheid. 

ADC functie

Met de ADC functie heb je een automatische functie waarmee je de trolley op verzoek 15 meter, 30 meter of 45 meter vooruit kunt laten rijden en vervolgens kunt laten stoppen. Ideaal als je een lange green hebt waar je normaliter omheen dient te lopen maar waar je nu direct de green op kan om vervolgens na het putten rustig naar je golftrolley te lopen zonder een omweggetje gemaakt te hebben. 

Motocaddy m1 dhc

Een erg interessante optionele functie bij de Motocaddy M1 is de Downhill Control Functie (DHC). Simpel gezegd is de Downhill Control Functie een optie waarmee je de golftrolley dezelfde snelheid kunt laten behouden wanneer deze bult of heuvel af rijdt. 

Deze functie is super handig wanneer de golfbaan waarop je speelt veel heuvels en/of steil heuvelachtige omgevingen bevat. Zo hou je eenvoudig de controle over de Motocaddy M1. Let op: de Motocaddy is ook verkrijgbaar zonder Downhill Control Functie (DHC).

Overige (technische) specificaties

We hebben je inmiddels bijgepraat over de belangrijkste zaken voor wat betreft de M1 elektrische golftrolley. We nemen je nu even mee en laten je de overige specificaties even zien (deze functies zie je ook terug op de duurdere M3, M5 en Motocaddy M7 modellen):

  • Je rijdt 36 holes golfholes met de standaard Lithium accu
  • Onder het handvat heb je beschikking tot een USB-oplaadstekker. Ideaal om je telefoon mee op te laden
  • De M1 elektrische golftrolley heeft een gewicht van 9,4 kilogram
  • 28V rijsysteem. Fluisterstille motor van 230W
  • Laad je batterij op in trolley. Batterij hoeft niet ontkoppeld te worden.
  • Opgevouwen is de M1 trolley 65 x 47 x 41 centimeter 

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 09-01-2023

Motocaddy M1 opvouwbaar

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!