Home » Golftrolley » Motocaddy

Motocaddy

Overzicht

Product

Doelgroep

Voor iedere golfliefhebber

Partner prijs

Motocaddy M1

Lees alles over de vernieuwde motocaddy M1.

M1 review

Motocaddy M3 Pro

Ervaar de prachtige elektrische golftrolley.

M3 Pro review

Motocaddy M5 GPS

Ontdek de elektrische golftrolley met ingebouwde GPS.

M5 GPS review

Motocaddy M7

Een bijzondere eend in de bijt. Ontdek de M7.

M7 review

Motocaddy

Motocaddy is een 10 jaar oud merk in de golfwereld dat zich probeert te onderscheiden op het gebied van het bouwen van golftrolleys. Interessant aan Motocaddy is, ondanks dat ze zich voornamelijk focussen op het produceren van elektrische golftrolleys, dat zij trachten een betaalbaar merk te zijn. Elektrische golftrolleys zijn al 10 jaar de core business van Motocaddy.

Motocaddy probeert zich middels innovatie te onderscheiden van de concurrentie. Onder meer een ingebouwd LCD-scherm op de elektrische trolleys, een applicatie welke verbonden kan worden met de telefoon en een opmerkelijk design zouden hiervoor moeten zorgen.

Inhoudsopgave

Leestijd: 9 min

Laatste bewerking: 21-11-2022

Wat zeggen anderen over Motocaddy?

We hebben de reviews over Motocaddy doorgespit en hebben een aantal van de (lovende) kritieken voor je op een rij gezet.

‘’Ik vind de producten van Motocaddy fantastisch en daarnaast is de service altijd goed. Binnenkort schaf ik weer nieuwe Motocaddy producten aan’’.

‘’Ik heb net een nieuwe trolley van Motocaddy en vind het een prachtig product. Het enige is dat het klepje van de opbergruimte niet goed sluit’’.

‘’Ik heb mijn motocaddy nu sinds 7 jaar, enkel de normale gebruikers krasjes en dergelijke zijn zichtbaar op de trolley. De batterij ging 5 jaar mee en ik kan hier nog steeds 9 holes mee lopen, met de nieuwe batterij loop ik weer gemakkelijk 18 holes.’’

Motocaddy Golftrolley

Motocaddy heeft een ruim assortiment aan trolleys dat zij voeren, zowel trolleys die elektrisch zijn als trolleys die je zelf voort dient te bewegen. Hieronder hebben we alle modellen van Motocaddy voor je op een rij gezet.

Motocaddy S1

De Motocaddy S1 is de eerste van de bijzonder M-serie van Motocaddy. Alhoewel de S1 in de S-serie van Motocaddy redelijk basis is vinden wij deze elektrische golftrolley erg bijzonder. Het is het geheel, het design, het gemakkelijke inklappen van de trolley en het heerlijke handvat waarmee je de trolley vasthoudt. Het klopt gewoon.

Motocaddy S1

USB Charging aan boord

LCD-scherm (met 9 snelheden)

Slimline Sportwielen

Zeer eenvoudig en compact in en uitvouwen

ADC: laat de trolley tot 45 meter voor je uit rijden

36 holes batterij

€ 829,99

Motocaddy M1

De Motocaddy M1 is de eerste van de bijzonder M-serie van Motocaddy. Alhoewel de M1 in de M-serie van Motocaddy redelijk basis is vinden wij deze elektrische golftrolley erg bijzonder. Het is het geheel, het design, het gemakkelijke inklappen van de trolley en het heerlijke handvat waarmee je de trolley vasthoudt. Het klopt gewoon.

Motocaddy M1

USB Charging aan boord

LCD-scherm (met 9 snelheden)

Slimline Sportwielen

Zeer eenvoudig en compact in en uitvouwen

ADC: laat de trolley tot 45 meter voor je uit rijden

36 holes batterij

Motocaddy M3 Pro

De Motocaddy M3 is de grote broer van de M1. Dit model is weer een stuk geavanceerder dan zijn broertje. Onder andere vind je op deze trolley een uitgebreid LCD-scherm waarop je ook daadwerkelijk golf gerelateerde informatie kan ontvangen (onder andere afstanden tot de green en bunkers). Daar heb je natuurlijk GPS voor nodig, dus dat is ook ‘’gewoon’’ ingebouwd in deze elektrische golftrolley.

Motocaddy M3

2,8’’ (7 centimeter) LCD-scherm

Ingebouwd GPS-systeem

ADC: laat de trolley tot 60 meter voor je uit rijden

Meet hoe ver je geslagen hebt

Bluetooth om met de app te connecten

36 holes batterij

Motocaddy M5 GPS (DHC)

De M5 van Motocaddy gaat weer een stap verder dan de M3, alles is eigenlijk nog groter en nóg geavanceerder qua golfinformatie. Het scherm is groter dan bij de M3 en je hebt nog meer opties op je beeldscherm voor wat betreft de golf specifieke informatie. Zo kun je de vlag verplaatsen, de gehele hole zien op de kaart en houd je je score eenvoudig bij. 

Motocaddy M5

3,5’’ (11 centimeter) LCD-scherm

Ingebouwd GPS-systeem (Cellular Enabled)

ADC: laat de trolley tot 60 meter voor je uit rijden

Zie hoever je geslagen hebt

Bluetooth & Wi-Fi aan boord

36 holes batterij

Motocaddy M7 (DHC)

De Motocaddy M7 is een wat vreemde eend in de bijt in vergelijking met zijn broertjes, de M3 en de M5. De Motocaddy M7 is namelijk vanaf een afstand bedienbaar met een afstandsbediening. Doordat de M7 over deze unieke, en nog een aantal hierbij ondersteunde, specificatie beschikt is zijn andere zaken iets prominent aanwezig. Denk onder andere aan de afwezigheid van een groot LCD-scherm en bijbehorende functionaliteiten.

Motocaddy M7

Op afstand bedienbaar

Vooruit, achteruit, links en rechts

Automatic Downhill Controll ingebouwd

All terrain achterwielen

Vierde wiel dat stijgeren voorkomt

9 instelbare snelheden

36 holes batterij

Motocaddy M-TECH (DHC)

De Motocaddy M-TECH heeft het gewoon allemaal. Een perfecte afwerking en de beste functionaliteiten die Motocaddy je te bieden heeft; ingebouwde GPS, standaard uitgevoerd met automatic downhill control en alle functionaliteiten die je ook maar enigszins zouden kunnen helpen bij je golfspel.

Motocaddy m-tech

3,5’’ (11 centimeter) LCD-scherm

GPS-systeem ingebouwd (Cellular Enabled)

ADC: laat de trolley tot 60 meter automatisch rijden

Verchroomde afwerking & lederen handvatten

Alle golf functionaliteiten op LCD-scherm (pin positioning, afstanden tot hindernissen etc.)

36 holes batterij

€ 1399,00

Motocaddy Accessoires

Motocaddy heeft een veelvoud aan accessoires op de markt gebracht welke erg handig zijn om jouw golf beleving nog prettiger en plezieriger te maken. De accessoires die Motocaddy aanbiedt zijn voornamelijk gericht op hun hoofdproduct; de golftrolley.

Naast accessoires voor (elektrische) golftrolleys biedt Motocaddy ook nog algemene accessoires aan zoals handdoeken voor aan je tas, hand opwarmers voor in de winter en bijvoorbeeld paraplu’s. 

Je ziet wel dat Motocaddy vaak nog net een stapje extra probeert te maken wanneer zij producten produceren. Zo geldt dit ook voor de accessoires. De paraplu bijvoorbeeld, Motocaddy heeft een doorzichtig stuk gemaakt zodat je niet iedere keer onder de paraplu vandaan hoeft te kijken wanneer er een van je flightgenoten een bal slaat.

Neem hiernaast bijvoorbeeld de handwarmers van Motocaddy; deze zijn ideaal wanneer je al een Motocaddy elektrische trolley met USB-aansluiting tot je beschikking hebt. Je kunt deze handwarmers inpluggen in de USB-aansluiting en deze zullen warm worden. Na iedere slag kun je rustig je handen plaatsen in de verwarmers om zo je handen weer heerlijk opgewarmd te hebben voor de volgende slag.

Motocaddy Accu

Ben je toe aan een nieuwe, of een tweede, accu voor je Motocaddy? Motocaddy accu’s kun je op verschillende plekken kopen in Nederland en op de officiële site van Motocaddy ook. Een nieuwe accu van Motocaddy begint qua prijs vanaf 349,95 en eindigt op 399,95 afhankelijk van het model Motocaddy jij hebt. 

In de meeste gevallen geeft Motocaddy een garantie van 5 jaar op de accu’s. Check voor de zekerheid de garantie altijd nog wel even voordat je besluit een accu te kopen. Garantie wil namelijk per winkel nog weleens verschillen.

Motocaddy Parapluhouder

Motocaddy biedt een universele parapluhouder aan die in basis op elk Motocaddy model past en daarnaast ook op andere (elektrische) golftrolleys. 

Je hebt de mogelijkheid om de paraplu in te stellen, precies in de hoek hoe jij zou willen. Zo kun je, wanneer het bijvoorbeeld flink regent en je de wind tegen hebt, de paraplu iets meer naar voren kantelen zodat de wind en regen mooi wordt opgevangen door de paraplu.

Wanneer het ‘s zomers erg heet is heb je de mogelijkheid om de paraplu juist wat meer achter je te scharnieren zodat de hete zon wordt opgevangen door de paraplu, ideaal dus!

Zo’n beetje alle paraplu’s passen in de Motocaddy parapluhouder. Je hoeft dus niet speciaal een paraplu van Motocaddy aan te schaffen wil je gebruik maken van de Motocaddy parapluhouder.

Motocaddy Wheelcovers

Motocaddy heeft ook wheelcovers uitgebracht, ideaal voor wanneer je je wagen wil schoonhouden tijdens de wat meer drassige perioden in ons land. We kennen het allemaal wel, je hebt je wagen net schoongemaakt en je gaat lekker golfen.

Je komt terug van het golfen en je wil je golftrolley inpakken en ziet dat je wielen nog aardig vies zijn, ook al heb je ze netjes afgespoeld na het spelen. Voorzichtig in de auto laden dan maar en hopen dat ze niet alles vies maken.. Of je kiest voor de Wheelcovers van Motocaddy, deze kun je eenvoudig om de wiele bevestigen na het spelen en voila, geen viezigheid meer in de auto.

Leestijd: 9 min

Laatste bewerking: 21-11-2022

Motocaddy

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!