Home » Golftrolley » Jucad golftrolley

Jucad golftrolley [review 2022]

Overzicht

Product

Doelgroep

Trolleys voor gevorderden golfers

Partner prijs

Vanaf € 2.839 vind de laagste prijs >

Conclusie

De jucad golftrolley voor de expert golfer

In dit artikel nemen we je mee in de wereld van Jucad en vertellen we je alles over de voor- en nadelen (zijn die er?) van dit veelbelovende merk in de golfwereld.

Jucad is hét toonaangevende merk wanneer het aankomt op golftrolleys. Het Duitse merk is erg bekend onder golfers die van kwaliteit en luxe houden.

Voordelen en nadelen Jucad golftrolleys

Makkelijk in elkaar te zetten

Biedt geavanceerde opties

Spaart energie voor het golfen

Prijzig t.o.v. andere merken
Tas schiet soms los uit houder

Jucad trolley: we beginnen bij het begin

De magie van Jucad begint eigenlijk al meteen op het moment dat je de kar in elkaar mag zetten. Ja je leest het goed, mag, het is namelijk iedere keer weer een feest om deze geweldige trolley in elkaar te zetten.

”Iedere keer weer is het een feest om een Jucad trolley in elkaar te zetten”

Vergeet die oude lompe golftrolley die bijna niet meer in de auto past of bijna niet meer in elkaar gezet kan worden zonder flink geweld te gebruiken.

Jucad golftrolley uit elkaar gehaald

Nadat je de auto bent uitgestapt en je golfschoenen hebt aangetrokken is het dus tijd om de Jucad in elkaar te gaan zetten.

Het in elkaar zetten werkt heerlijk met een kliksysteem en wat eenvoudige draai handelingen.

Een Jucad is het meest geschikt voor..

Volgens ons toch wel de doorgewinterde golfer die niet van plan is om nog vele golftrolleys aan te schaffen in zijn of haar golf carrière. Het moge duidelijk zijn dat, welke Jucad dan ook, deze golftrolley met een prijskaartje komt.

Een Jucad beweegt makkelijk en is daarom ook geschikt voor mensen die mogelijk ietwat moeite hebben met bewegen of gewoon van een gemakkelijk beweegbare golftrolley houden.

”Een Jucad is een luxe product voor mensen die van comfort houden en hier graag iets extra’s aan uitgeven.”

Het moge duidelijk zijn dat de elektrische variant van de Jucad zich eigenlijk, zonder enige moeite te doen, volledig geruisloos voortbeweegt.

De conventionele variant (de niet-elektrische) van de Jucad is eigenlijk ook zeer gemakkelijk te bewegen door welke ondergrond dan ook. Dit komt met name door de constructie en het materiaal waar de Jucad van gemaakt is.

Prijsklasse € 890,00 – € 4.589,00
Garantie 2 jaar garantie op elektronica, 5 jaar op frame
Afmetingen ingepakt 67 bij 60 bij 13 centimeer

Onze eigen ervaring

Online Golfer Caddy heeft inmiddels twee Jucads mogen besturen. Het gaat om de Jucady e-trolley (elektrische variant) met drie wielen en de niet-elektrische variant van de Jucad met drie wielen.

Het rijden met de Jucad

Nadat de trolley staat kan het rijden (en golfen) beginnen. Het rijden met deze golftrolley is ook een feestje te noemen. Door het materiaal lijkt de trolley wat mee te veren wanneer je over heuvelachtig of niet-vlak terrein rijdt.

Het enige wat wij zelf niet handig vonden is dat wanneer je van richting wilt veranderen, de golftrolley gelift dient te worden zodat het voorwiel van de grond komt.

Dit is eigenlijk bij iedere golftrolley het geval, Jucad heeft hier het antwoord ook nog niet op gevonden. Vooral voor ouderen die echt merkbaar krachtverlies hebben kan het mogelijk lastig zijn om de trolley goed te bewegen.

Techniek

Deze golftrolley staat zo stabiel als een huis, van omvalgevaar is totaal geen sprake met deze kar.

Inklappende wielen tijdens het rijden of andere technische mankementen zijn ook totaal niet aan de orde als we het hebben over de Jucad.

Oké dat is duidelijk. Welke verschillende modellen zijn er eigenlijk?

Zoals je misschien weet heeft Jucad in de loop der jaren verschillende modellen uitgebracht.

Om jou een indruk te geven van de specificaties van een dergelijk model geven we je een een overzicht van de verschillende elektrische moddelen en lichten we één van de e-trolleys van Jucad uit (Jucad Ghost Titan 2.0).

Jucad Ghost Titan 2.0 (elektrische golftrolley)

Het Ghost 2.0 model van Jucad is direct het duurste model uit de huidige collectie van het Duitse merk.

Jucad Ghost 2.0

Deze golftrolley is, vinden wij, toch wel hét paradepaardje dat wij tot nog toe gezien hebben onder de golf trolleys.

De afwerking is geniaal te noemen, het design is minimalistisch en het niveau van comfort valt niet te overtreffen vinden wij.

Het minimalistische design springt erg in het oog. Als je weet wat een Jucad is dan zie je meteen dat er een rijdt als er een Jucad in de je buurt rijdt. De vele beschikbare kleuren van de Jucad zorgen ervoor dat een uniek design mogelijk is (voor de liefhebbers).

Qua specificaties kun je het volgende verwachten van deze krachtpatser:

MateriaalsoortTitanium
Gewicht van de trolley6500 gram
Motor2 motoren a 300 Watt / 48 Volt
BedieningDraaihandel bij handvat
RemParkeerrem + bergrem (elektronisch)
Doorrijfunctie (automatisch)10 meter, 20 meter & 30 meter
Afmetingen ingepakt67 bij 60 bij 13 centimeer
Garantie2 jaar garantie op elektronica, 5 jaar op frame
AfstandsbedieningNiet inbegrepen (beschikbaar vanaf 390 euro)
TransporttasNiet inbegrepen (beschikbaar vanaf 120 euro)
Accuduur27 tot 36 holes

Conclusie Jucad golftrolley

Wat ons betreft is het een eenduidige conclusie voor wat betreft de Jucad golftrolleys; de Jucad steekt er met kop en schouders bovenuit op het gebied van trolleys!!

De Jucad is prijzig maar geeft je waar voor je geld als je vaak genoeg golft en waarde hecht aan dat beetje extra comfort en luxe qua design, beweging en uitstraling.

Qua garantie zit je gebakken met deze golftrolley; je krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de elektronica. Enige nadeel is misschien dat je je accu gemiddeld eens per 3 á 4 jaar dient te vervangen wanneer je gaat voor een e-trolley.

Als je het geld ervoor over hebt dan vinden wij de Jucad een dikke aanrader.

Veel gestelde vragen over Jucad

Wat is het verschil tussen Jucad en Justar?

De Justar serie is eigenlijk het iets goedkopere broertje van de Jucad. Zo zijn er minder opties beschikbaar wanneer je kijkt naar de modellen en de eventuele opties qua kleuren. Als voorbeeld; er is enkel een zwarte paraplu verkrijgbaar in de Justar serie terwijl er vele kleuren beschikbaar zijn in de Jucad serie.

Hoe zit het met de afstandsbediening? Is deze mogelijk op elk model?

De afstandsbediening voor Jucad en Justar modellen is in principe mogelijk op ieder elektrisch model van de Jucad en de Justar serie.

Kun je je eigen golftas op de Jucad gebruiken?

Ja je eigen golftas kan in basis prima op een Jucad golftrolley gebruikt worden. De golftrolleys zijn voorzien van universele bevestigingskoorden waarmee in basis iedere golftas vastgezet kan worden.

Hoe lang gaat een accu mee?

De levensduur van een accu verschilt nogal, dit heeft onder andere te maken met de weersomstandigheden waarin gespeeld wordt. Verder heeft de levensduur van de accu te maken met de frequentie waarmee er gegolft wordt.

Op de website van Jucad geven ze aan dat de meeste accu’s een levensduur van 3 á 4 jaar hebben.

Jucad Golftrolleys en accessoires zijn vaak ook goedkoper te verkrijgen via amazon.nl.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!