Home » Golftrolley » Clicgear 4

Clicgear 4 [Review 2022]

Overzicht

Product

Doelgroep

Voor iedere golfliefhebber.

Partner prijs

Conclusie

Clicgear 4

Clicgear is een van de bekendere merken op de golfmarkt als het gaat om golftrolleys. Het meest bekende model van Clicgear model 4.0, een comfortabele driewieler, is waar we het vandaag over gaan hebben.

Alle ins- en outs van deze golftrolley komen voorbij. Daarnaast lees je bij Online Golfer Caddy waar je de Clicgear 4 het voordeligst kunt aanschaffen. Als vergelijkingssite werken we onze prijzen namelijk real-time bij zodat je precies weet waar je het voordeligst uit bent.

Wat krijg je voor je geld?

Dat de Clicgear 4 een van de meest verkochte golftrolleys is is geen toeval. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs word je voorzien van een zeer degelijke golftrolley waarin alle must haves in verwerkt zijn. Verwacht geen poespas van dit Clicgear model maar wel een trolley die misschien wel je hele golfcarriere mee gaat..

Dat is leuk, maar wat krijg ik er nou echt voor terug? Lees rustig verder, we vertellen je er hieronder alles over

Doorontwikkeling

De Clicgear 4.0 is de doorontwikkelde versie van het 3.5+ model. Dat betekend dat de goede 3.5+ nog beter is geworden. 

Zo zijn de tas steunen op hoogte instelbaar zodat je golftas, welke tas dan ook, naadloos in de trolley valt en niet naar links of naar rechts gaat leunen. Dit maakt de golftrolley geschikt voor zowel reguliere als junior golftassen. 

Daarnaast is het voorwiel van de Clicgear 4.0 van een betere uitlijning voorzien waardoor afwijkingen van je golftrolley verleden tijd zijn. 

De ‘straps’ (waar je je golftas mee vastmaakt) zijn van siliconen materiaal gemaakt waardoor je je golftas nog steviger bevestigd. 

Clicgear 4 guide

De opbergconsole heeft een update gekregen, zo heb je nu een scorekaarthouder en een potloodhouder tot je beschikking.

Stabiliteit

De Clicgear 4.0 is super stabieler, merkwaardig stabieler dan andere golftrolleys. Dit heeft te maken met het design van de golftrolley. De 4.0 ligt namelijk laag aan de grond, net zoals bij een sportauto. Het enige verschil tussen een sportauto en de Clicgear 4.0 is dat een sportauto een wiel meer heeft, anders zou je het verschil niet zien. 

De 4.0 is niet per se een lichte golftrolley met haar gewicht van 7,8 kilogram maar rijdt wel bijzonder licht en comfortabel. Merkwaardig lichter dan andere golftrolleys zelfs en vergelijkbaar met veel duurdere golftrolleys zoals bijvoorbeeld een Jucad.

Prettige bijkomstigheden

De Clicgear 4.0 is nét wat vollediger dan andere golftrolleys, je krijgt gewoon net wat meer voor je geld. De 4.0 geeft je het gevoel dat je een goede koop hebt gedaan. Dat heeft er onder andere mee te maken dat:

  • Je van Clicgear een parapluhouder en een bekerhouder bijgeleverd krijgt. Geen flauw gedoe met het bijkopen van een parapluhouder of bekerhouder accessoire waar ze nog flauw even een paar tientjes extra op verdienen maar in dit geval gewoon gratis meeleveren
  • Je hebt een prettige handrem tot je beschikking waarmee je de golftrolley in ieder geval mooi stil kunt zetten, hoe steil de helling ook mag zijn. 
  • De handgreep is in hoogte verstelbaar waardoor zowel wanneer je wat kleiner als wat groter bent op een prettige manier met deze golftrolley door de baan kunt slingeren.
  • Je hebt een groot opbergvak tot je beschikking waar je ballen, tees en andere onmisbare zaken tijdens een rondje golf in kunt opbergen.
  • De golftrolley is erg gemakkelijk in en uit te klappen waardoor je binnen een mum van tijd bezig bent met je favoriete spelletjes.
Opgevouwen clicgear 4

Clicgear 4 specificaties

De Clicgear 4.0 is een robuuste, comfortabel trolley. Dat is wat wij hebben ervaren tijdens meerdere testrondes met dit bakbeest van Clicgear. Zodra de trolley op z’n wielen staat rijdt ‘ie bijna vanzelf weg. 

Genoeg onzin. Wat kun je precies verwachten van de 4.0 qua specificaties? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Het gewicht van de golftrolley is 7,8 kilogram en daarmee is de trolley behoorlijk zwaar
  • In elkaar gevouwen heeft de golftrolley een afmeting van 60 x 38 x 33 centimeter wat redelijk gemiddeld is
  • Het materiaal van de golftrolley is vooral aluminium en is daarnaast aangevuld met plastic aanvullingen
  • De 4.0 is in 9 kleuren verkrijgbaar (waarvan de meeste kleuren spuuglelijk zijn). In ieder geval zijn de basiskleuren zwart, wit en grijs verkrijgbaar
  • De trolley heeft drie wielen en daarmee een zeer stabiele ligging

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€274,99)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:26

Clicgear 4 kleuren

Een andere bijzondere bijkomstigheid van dit Clicgear model is dat de trolley verkrijgbaar is in wel negen kleuren. Hierdoor zit er voor iedere golfer zijn of haar favoriete kleur bij. Vooral voor de dames – en uiteraard ook de heren – die hun golf outfit graag matchen met de trolley is er bij de 4.0 alle ruimte om ervoor te zorgen dat je jouw favoriete (felle) kleur kunt bemachtigen.

Clicgear 4 prijsvergelijking met andere golftrolleys

De prijs van de meest verkochte golftrolley schommelt zo tussen de 250 en de 300 euro, aanbiedingen achterwege gelaten.

In het spectrum van de golftrolleys is dit qua prijs minder dan je voor de gemiddelde golftrolley betaald. Uiteraard zijn er voldoende golftrolleys welke goedkoper zijn dan de Clicgear 4.0. 

Wanneer we de prijs afwegen tegen de kwaliteit van de Clicgear 4.0 dan kunnen we op basis van subjectiviteit niets ander concluderen dat de 4.0 echt een betaalbare optie is voor wanneer je naar degelijkheid op zoek bent en geen behoefte hebt aan fratsen als een elektrisch rijdende golftrolley.

Wat zeggen andere over de 4.0?

We hebben voor het internet voor je rondgespeurd om te bekijken wat anderen vinden van de Clicgear 4.0. Je leest hieronder een aantal reacties van mensen welke de golftrolley hebben aangeschaft.

‘’Ik heb niets aan te merken op de Clicgear 4.0. De verbeteringen ten opzichte van het 3.5 model is duidelijk merkbaar en goed uitgevoerd door Clicgear. De tas valt iets beter over het wiel heen, de straps waarmee je de tas vast maakt zijn van veel dikker rubber en daarnaast is de tas steun in hoogte verstelbaar waardoor de trolley geschikt is voor alle tassen.’’

~ Gerrie

‘’Ik heb al drie verschillende golftrolleys gehad maar geen enkele is te vergelijken met deze goltrolley. De golftrolley is erg eenvoudig om in te klappen en uit te klappen. Daarnaast duwt de trolley veel gemakkelijker (ik word niet meer zo moe van het duwen). Met mijn oude golftrolley kon ik maar 9 holes lopen, met deze red ik er 18. Ik heb de golftrolley is in roze, een erg leuke kleur.’’

~ Andrea

‘’Ik ben erg onder de indruk van deze golftrolley. De golftrolley is vergelijkbaar met mij 3.5 model, maar deze trolley kan op verschillende hoogtes worden ingesteld (waardoor mijn dochters kinderset perfect past op de golftrolley). Daarnaast zijn de rubberen banden waarmee de golftrolley wordt bevestigd beter dan de elastieken banden.

~ Chris

Clicgear 4 conclusie

Tja, wat zullen we een concluderen over de Clicgear 4.0? Vooropgesteld zijn we erg positief over de 4.0 en vinden we deze golftrolley een dikke aanrader waar in principe alles op zit dat je nodig hebt.

De vraag is eigenlijk alleen nog of je 250 a 300 euro voor een golftrolley over hebt. Wanneer je deze vraag met een ja kunt beantwoorden dan is de Clicgear 4.0 een van de betere en completere opties. Met compleet bedoelen we te zeggen dat deze golftrolley in basis over alle benodigdheden – zoals een parapluhouder, handrem en klein opberg formaat – beschikt. 

Als je van plan bent om voorlopig met dezelfde golftrolley te gaan spelen en kiest voor degelijkheid dan heb je in principe met de Clicgear 4.0 een van de beste keuzes voorhanden. Immers is de 4.0 niet voor niets de meest verkochte golftrolley op onze aardkloot. 

Bij Online Golfer Caddy weten we waar de goedkoopste Clicgear 4.0’s te koop zijn. Zo weet je precies waar je de golftrolley op het huidige moment voor de laagste prijs kunt verkrijgen. Op het moment van schrijven (15 maart 2022) vind je de goedkoopste clicgear 4.0 bij Amazon, namelijk voor € 257,60. Bij bol.com zijn er ook regelmatig aanbiedingen, zo koop je nu al een clicgear 4.0 vanaf € 293,-.

Clicgear 4

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!