Home » Golftrolley » Big Max AutoFold FF

Big Max AutoFold FF [Review 2022]

Overzicht

Product

Golftrolley

Doelgroep

Voor de fanatieke golfer

Partner prijs

Vanaf 288,- Vind de laagste prijs >

Big Max AutoFold FF

Vandaag gaan we het hebben over de Big Max AutoFold ff. Het Duitse merk Big Max, dat claimt de leading organization te zijn op het gebied van golftrolleys van Europa, heeft met het FF model een redelijk prijsvriendelijke golftrolley op de markt weten te brengen. 

Maar wat zeggen de échte klanten van Big Max naast de (gekochte) mening van Golf Digest?

‘’Ik heb de Autofold FF nu een aantal rondes gebruikt en ik ben er super blij mee. De golftrolley vouwt zeer gemakkelijk open en dicht maar tijdens het spelen rijdt deze erg stevig. Toen deze golftrolley werd afgeleverd bij mij thuis zat er tot mijn verbazing een ‘’Quick Lok’’ drinkbekerhouder bij en daarnaast een ‘’Quick Fix’’ parapluhouder LITE. Deze heb ik beiden gebruikt in mijn rondes en waren erg fijn’’.

~ Jolanda

‘’Mijn vrouw vindt deze golftrolley fantastisch. De trolley is erg eenvoudig in te klappen en uit te klappen. De trolley is daarnaast erg licht en gemakkelijk te bewegen. Tegenwoordig loopt mijn vrouw liever met de golftrolley dan dat ze met het golfkarretje gaat.’’

~ Chris

Big Max FF AutoFold: wat krijg je precies?

Welke voordelen kent de Big Max FF? Wat maakt deze golftrolley anders dan andere golftrolleys? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet hieronder:

Flat Fold technology

Een van de belangrijkste voordelen van het FF model is misschien wel de Flat Fold technologie welke Big Max heeft verwerkt in de golftrolley. De Flat Fold technologie zorgt er eigenlijk voor dat je in luttele seconden de complete golftrolley in elkaar kunt klappen, zelfs het voorwiel klapt in! 

Big Max AutoFold FF inklapbaar

Wanneer je de golftrolley voor het eerst in- of uitklapt wordt er op de golftrolley direct visueel weergegeven hoe het in- of uitklappen in zijn werk gaat. Wanneer je na het golfen de trolley weer hebt opgevouwen heb je een handige bevestiging waarmee je de trolley vastzet zodat deze niet per ongelijk weer uitvouwt tijdens het rijden.

De zijwielen klappen tijdens het invouwen ook in zodat je daarna een pakketje hebt dat werkelijk in iedere auto zou moeten passen. De handgreep valt namelijk precies in het verticale onderdeel van de golftrolley, waarna het verticale onderdeel van de golftrolley precies in het horizontale gedeelte past.

Ruim opbergvak met QuickFix en QuickLok opties

Bij de handgreep heb je beschikking tot een zeer ruime opbergvak waar je zeker 10 ballen in kwijt kunt, of een  telefoon of een niet te dikke portemonnee. Daarnaast heb je een handige houder voor je scorekaart bovenop het opbergvakje en ook onder het klepje (voor wanneer het regent). 

De QuickFix en QuickLok mogelijkheden zijn bedoeld om accessoires aan te koppelen. Bij accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan een parapluhouder, een drinkbekerhouder, een GPS-houder of een houder voor je Rangefinder. De mogelijkheden zijn zo’n beetje eindeloos. 

Elastieken waarmee je iedere tas vastmaakt

Het systeem waarmee je je golftas vastmaakt aan de FastFold FF is een systeem met elastieken welke je als het ware in elkaar haakt middels een plastic verbinding De elastieken rekken super goed mee en sluiten naadloos aan op iedere golftas. Het enige minpuntje, dat ik zelf merk bij mijn Big Max Blade, is dat de elastieken (na jarenlang een dikkere tas te hebben gedragen) langzamerhand een beetje uit beginnen te lubberen. 

Big Max AutoFold FF elastieken

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€284,95)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:26

Big Max golftrolley AutoFold FF: specificaties

Welke specificaties kun je verwachten als je kiest voor de AutoFold FF? Van Big Max kun je natuurlijk een stukje Deutsche gründlichkeit verwachten, maar hoe vertaalt zich dit in de specificaties?

SpecificatieBig Max Golftrolley FF Autofold
Afmeting78 x 23 x 60 centimeter
Gewicht 8 kilogram
Verstelbare handgreepJa
Quick Fix 2 mogelijkheden
Quick Lok 2 mogelijkheden
RemJa, handrem
Afneembare wielenJa
Scorekaart houderJa
Mogelijkheid tot dragen standbagJa
Mogelijkheid tot dragen Tour BagJa

Golftrolley Big max AutoFold: andere handigheden

Nadat je de golftrolley met één enkele trekbeweging op zijn wielen hebt gezet kun je de handgreep instellen op de voor jou ideale handhoogte met een zeer stevige bevestiging. 

Vervolgens plaats je je tas in de superfijne houders welke meebewegen naar buiten en naar binnen zodat jouw tas precies aansluit op de houders, van Tour Bag tot pencil bag. Staat je tas erin? Dan zet je de tas stevig vast met de meegeleverde elastieken.

Als je van accessoires houdt dan heb je de mogelijkheid om middels de Quick attach base het iDry-Rainsystem te monteren waarmee je een soort doorzichtige regenkap boven je clubs plaatst. Super handig om je clubs mee droog te houden! 

Big Max AutoFold FF zijaanzicht

Het opbergvak bij je handgreep is zeer ruim omdat Big Max -erg slim- een net heeft gemonteerd onder het vak. Daardoor passen in principe alle benodigde accessoires in je opbergvak bij je hand. Dit vinden wij echt een groot voordeel aan de Big Max Autofold wegens het feit dat normaliter bij de gemiddelde golftas en golftrolley zo’n beetje alles door de gehele tas heen ligt. In dit opbergvak kun je al je spullen -bijvoorbeeld wanneer je een wedstrijd hebt- op één plek bewaren. Super fijn!

Naast deze mogelijkheden kun je ook je potlood bewaren in een speciale houder bij het opbergvak. Direct naast je scorekaarthouder, ideaal! Uiteraard is er ook ruimte om tees te plaatsen bij het opbergvak. 

Na gebruik klap je de trolley weer heerlijk eenvoudig in en plaats je deze gemakkelijk in je wagen of in je kluisje om zo weer lekker naar huis te gaan met een compacte golftrolley!

Golf trolley Big Max AutoFold FF conclusie

De jongens van OnlineGolferCaddy vinden de Big Max autofold een erg leuke golftrolley tegen een redelijk interessant prijs. We zullen onderbouwen waarom.

Qua kwaliteit zit je met Big Max zeker in het topsegment van de golftrolleys. Wanneer je ook maar een klein beetje fatsoenlijk omgaat met deze golftrolley zul je er jarenlang plezier van hebben. Wij spreken uit ervaring, een van de Online Golfer Caddy’s heeft namelijk een Big Max Blade tot zijn beschikking; en dit zijn prima trolleys. 

Maar; verwacht geen gekke dingen van deze Big Max. Het is een degelijke trolley waar alles op zit dat je nodig hebt, maar niet meer dan dat. Als je indruk wil maken op je golf maten of golf vriendinnen dan kun je dit beter met een andere golftrolley doen.

Big Max AutoFold FF black

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!