Golftrolleys

Op deze verzamelpagina over golftrolleys vind je daarom alle door ons verzamelde informatie over golftrolleys. Puur om het jou gemakkelijker te maken wanneer je nadenkt over een nieuwe golftrolley of weleens wat meer zou willen weten over een bepaalde trolley. Daarnaast regelen wij ook altijd de beste prijs voor je van het interne

Je krijgt van ons altijd een onafhankelijk advies. Dat betekent dat we niet worden beïnvloed door merken of dat we tegen betaling bijvoorbeeld een goede review zullen schrijven over een bepaald model golftrolley.

Top 3 beste golftrolleys

De golftrolley als ideale hulpmiddel

Wanneer je een rondje golft kan de tas met clubs daarin nogal gauw zwaar worden. Ooit heeft een handig iemand bedacht dat je er best een wagentje voor zou kunnen gebruiken om de golftas met clubs te bewegen over de golfbaan. Zo ontstond de golftrolley.

Anno 21e eeuw bestaan er vele soorten golftrolleys in de wereld. Golftrolleys met 2 wielen, golftrolleys met 3 wielen, elektrische golftrolleys, etc. Als je dan eens op zoek gaat naar een goede trolley dan wil je graag goed geïnformeerd worden over welke trolley bij jou past. Logisch.

Wat is de beste elektrische golfkar?

Het is lastig om aan te geven wat de beste elektrische golfkar is. Het hangt namelijk van jouw wensen en behoeften af welke elektrische golfkar het best bij jou als golfer past. Wel zijn er een aantal merken die over het algemeen de betere elektrische golfkarren produceren en verkopen. Onder deze merken vallen onder andere Jucad en Motocaddy.

Welke golftrolley kopen?

Het is afhankelijk van je budget welke golftrolley je het best kunt kopen. Over het algemeen wordt het eerste onderscheid gemaakt in tweewieler golftrolleys en driewieler golftrolleys. Tweewieler golftrolleys zijn over het algemeen iets goedkoper, maar deze moet je wel achter je aantrekken. Driewieler golftrolleys zijn wat duurder maar kun je voor je uitduwen.

Waarom winterbanden golftrolley?

Winterbanden geven je extra stabiliteit in de winter wanneer het drassig is en de golftrolley niet meer goed vooruit komt op de golfbaan. Vooral elektrische golftrolleys hebben veel baat bij stevige winterbanden omdat er vaak veel vermogen zit in de motoren van deze trolleys.

Hoe lang gaat een golftrolley mee?

Het is afhankelijk van de golftrolley die je besteld hoe lang de trolley mee gaat. Echter, wanneer je een golftrolley van een gerenommeerd merk kiest dan kan er eigenlijk niet zoveel misgaan qua kwaliteit. Over het algemeen is de kwaliteit gewoon erg goed. Een trolley gaat bij goed gebruik en onderhoud gerust 5 a 10 jaar mee.

Wat zijn gerenommeerde golftrolley merken?

We hebben een speciaal artikel geschreven over alle golftrolley merken en hebben deze voor je ingedeeld op basis van kwaliteit. Wanneer je dus wil weten in welke categorie ieder merk zo’n beetje valt, lees dan dit artikel.

Welke soort golftrolley duwt het makkelijkst?

Over het algemeen is duwen lichter dan een golftrolley trekken. Golftrolleys met 3 of meer wielen duw je, golftrolley met 2 wielen kun je over het algemeen makkelijker trekken. Er zijn wel uitzonderingen; bijvoorbeeld de Kaddey, (hier komt binnenkort een review over) deze trolley met 2 wielen kun je namelijk duwen én trekken.

Zijn golftrolleys altijd toegestaan?

Normaliter mag je met een golftrolley altijd de golfbaan op. Er is wel een uitzondering; golftrolley zijn niet toegestaan wanneer dit de kwaliteit van de golfbaan nadelig beïnvloed. Het is namelijk zo dat golftrolleys bij drassig weer de baan nadelig beïnvloeden. Je loopt dan met je golftrolley als het ware de baan kapot met de banden.

Mag ik overal komen met mijn golftrolley op de golfbaan?

Nee je mag niet overal komen met je golftrolley. Zo zijn onder andere de teebox en de green van de golfbaan verboden terrein voor de golftrolley. Ook de gebieden rondom de green mag je niet betreden met de trolley. Vaak staat dit netjes aangegeven waar je wel en niet mag komen. Uiteindelijk doe je jezelf er een plezier mee om je aan de regels te houden. Zo blijft de baan namelijk fijner spelen.

Uitgelicht

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!