Home » Golftas » Titleist Cartbag

Titleist Cartbag [Koopgids 2023]

Overzicht

Product

Doelgroep

Voor de fervente golf(st)er.

Partner prijs

Vanaf € 260,- Vind de laagste prijs >

Titleist Cartbag

Vandaag gaan we het hebben over verschillende Titleist cartbags, wat de verschillen zijn en waarom je voor Titleist zou kiezen ten opzichte van een ander merk cartbag. 

Verschillende Titleist cartbags

Titleist biedt een aantal verschillende cartbags aan die ontworpen zijn om op een golftrolley of in een golfkarretje te worden gebruikt. Hier zijn enkele van de populaire Titleist cartbag modellen:

 1. Titleist Players 4 Plus Cartbag: Deze cartbag is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een 14-vaks top met full-length clubdividers. Het heeft verschillende zakken voor het opbergen van kleding, ballen, tees en accessoires. Het heeft ook een geïsoleerd vak voor het bewaren van drankjes en een handige parapluhouder.
 2. Titleist Hybrid 14 Cartbag: Deze cartbag heeft een 14-vaks top met full-length clubdividers en een geïntegreerd handvat aan de bovenkant van de tas. Het heeft verschillende zakken voor opslag, waaronder een waterdicht vak voor waardevolle spullen, een koelvak en een speciaal vak voor het opbergen van een golfhandschoen.
 3. Titleist StaDry Cartbag: Deze cartbag is waterdicht en heeft een 14-vaks top met full-length clubdividers. Het heeft verschillende zakken voor opslag, waaronder een waterdicht vak voor waardevolle spullen, meerdere zakken voor golfballen, tees en accessoires, en een vak voor een waterfles. Het heeft ook een ergonomisch ontworpen handvat aan de bovenkant van de tas en een parapluhouder.
 4. Titleist Lightweight Cartbag: Deze cartbag is licht van gewicht en heeft een 14-vaks top met full-length clubdividers. Het heeft verschillende zakken voor opslag, waaronder een groot vak voor kleding, meerdere zakken voor golfballen, tees en accessoires, en een vak voor een waterfles. Het heeft ook een ergonomisch ontworpen handvat aan de bovenkant van de tas en een parapluhouder.

Kortom, er zijn verschillende Titleist cartbag modellen om uit te kiezen, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om te overwegen welke functies en opbergmogelijkheden voor u het belangrijkst zijn voordat u een keuze maakt.

Welke verschillen zijn er tussen een Titleist cartbag en die van een ander merk?

Er zijn verschillende verschillen tussen een Titleist cartbag en die van andere merken, hoewel deze verschillen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke merk en model van de tas. Enkele van de mogelijke verschillen zijn:

 1. Ontwerp en constructie: Titleist cartbags staan bekend om hun hoogwaardige ontwerp en constructie, met materialen van hoge kwaliteit en aandacht voor detail. Andere merken kunnen verschillen in ontwerp, materialen en kwaliteit van constructie.
 2. Aantal en type vakken: Titleist cartbags hebben meestal een groot aantal vakken en compartimenten voor het opbergen van golfclubs, kleding, accessoires, drankjes en meer. Andere merken kunnen meer of minder vakken en een andere indeling hebben.
 3. Gewicht: Titleist cartbags staan bekend om hun lichte gewicht en comfortabel draagvermogen. Andere merken kunnen zwaarder zijn of minder comfortabel om te dragen.
 4. Waterdichtheid: Sommige Titleist cartbags, zoals de StaDry Cartbag, zijn volledig waterdicht en kunnen worden gebruikt in natte omstandigheden. Andere merken kunnen waterdicht zijn of minder waterbestendig.
 5. Prijs: Titleist cartbags kunnen duurder zijn dan sommige andere merken vanwege de kwaliteit van het ontwerp en de constructie. Andere merken kunnen minder duur zijn en minder functies en kwaliteit bieden.
Cartbag Titleist

De verschillende Titleist cartbags uitgelicht

Hieronder hebben we de verschillende modellen nader bekeken, zodat je precies weet wat de verschillen zijn tussen de cartbags die Titleist al op de markt heeft gebracht. 

Titleist Players 4 Plus Cartbag

De Titleist Players 4 Plus Cartbag is een premium cartbag die speciaal is ontworpen voor de serieuze golfer die op zoek is naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Hieronder vindt u meer informatie over de kenmerken en voordelen van deze tas:

 1. Ontwerp en constructie: De Players 4 Plus Cartbag is ontworpen met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Het heeft een gestroomlijnd ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties om bij uw persoonlijke stijl te passen.
 2. Gewicht: Met een gewicht van slechts 2,4 kg is de Players 4 Plus Cartbag licht van gewicht en gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren op de golfbaan.
 3. Aantal en type vakken: De tas heeft 8 zakken, waaronder een groot vak voor kleding, een geïsoleerd vak voor drankjes en meerdere zakken voor accessoires en persoonlijke spullen.
 4. Comfort en gemak: De Players 4 Plus Cartbag heeft een gevoerde draagriem en een gemakkelijk te hanteren handvat, waardoor hij gemakkelijk te dragen is van en naar de golfbaan. De tas heeft ook een speciaal vak voor een paraplu en een handdoekhouder voor extra gemak.
 5. Duurzaamheid: De Players 4 Plus Cartbag is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage en scheuren. Het heeft een stevige constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen.

Kortom, de Titleist Players 4 Plus Cartbag is een hoogwaardige tas die zowel stijlvol als functioneel is. Het biedt veel opbergruimte, is licht van gewicht en gemakkelijk te dragen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is een uitstekende keuze voor de serieuze golfer die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame cartbag.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€256,07)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:06

Titleist Hybrid 14 Cartbag

De Titleist Hybrid 14 Cartbag is een hoogwaardige cartbag die is ontworpen om de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl te bieden. Hieronder vindt u meer informatie over de kenmerken en voordelen van deze tas:

 1. Ontwerp en constructie: De Hybrid 14 Cartbag heeft een gestroomlijnd ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties om bij uw persoonlijke stijl te passen. De tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met aandacht voor detail.
 2. Aantal en type vakken: De tas heeft 14 vakken, waaronder een groot vak voor kleding, een geïsoleerd vak voor drankjes en meerdere zakken voor accessoires en persoonlijke spullen. Het heeft ook speciale vakken voor een paraplu en een handdoek.
 3. Gewicht: De Hybrid 14 Cartbag is licht van gewicht, met een gewicht van slechts 2,7 kg, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is op de golfbaan.
 4. Comfort en gemak: De tas heeft een gevoerde draagriem en een gemakkelijk te hanteren handvat, waardoor hij gemakkelijk te dragen is van en naar de golfbaan. Het heeft ook een gemakkelijk toegankelijke vak voor ballen en een handige zak voor tees.
 5. Duurzaamheid: De Hybrid 14 Cartbag is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage en scheuren. Het heeft een stevige constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen.

Kortom, de Titleist Hybrid 14 Cartbag is een premium cartbag die veel opbergruimte biedt, licht van gewicht is en gemakkelijk te dragen is. Het is ontworpen om lang mee te gaan en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen. Het is een uitstekende keuze voor de serieuze golfer die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame cartbag.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

bol.com (€249,95)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:06

Titleist StaDry Cartbag

De Titleist StaDry Cartbag is een hoogwaardige cartbag die is ontworpen om uw clubs en spullen te beschermen tegen de elementen. Hieronder vindt u meer informatie over de kenmerken en voordelen van deze tas:

 1. Waterbestendigheid: De StaDry Cartbag is ontworpen met een 100% waterdichte constructie en ritsen om uw spullen droog te houden in natte omstandigheden.
 2. Ontwerp en constructie: De tas heeft een slank ontwerp en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder waterdicht gecoat nylon en thermoplastisch polyurethaan (TPU). Het heeft een stevige constructie en is ontworpen met aandacht voor detail.
 3. Aantal en type vakken: De tas heeft 14 vakken, waaronder een groot vak voor kleding, een geïsoleerd vak voor drankjes en meerdere zakken voor accessoires en persoonlijke spullen. Het heeft ook speciale vakken voor een paraplu en een handdoek.
 4. Gewicht: De StaDry Cartbag is licht van gewicht, met een gewicht van ongeveer 2,9 kg, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is op de golfbaan.
 5. Comfort en gemak: De tas heeft een gevoerde draagriem en een gemakkelijk te hanteren handvat, waardoor hij gemakkelijk te dragen is van en naar de golfbaan. Het heeft ook een gemakkelijk toegankelijke vak voor ballen en een handige zak voor tees.
 6. Duurzaamheid: De StaDry Cartbag is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage en scheuren. Het heeft een stevige constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen.

Kortom, de Titleist StaDry Cartbag is een premium cartbag die uw clubs en spullen beschermt tegen de elementen. Het heeft veel opbergruimte, is licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen. Het is een uitstekende keuze voor de serieuze golfer die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame cartbag die zijn clubs en spullen droog houdt, zelfs in de meest natte omstandigheden.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€374,82)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:06

Titleist Lightweight Cartbag

De Titleist Lightweight Cartbag is een populaire keuze onder golfers die op zoek zijn naar een functionele en lichtgewicht cartbag. Hieronder vindt u meer informatie over de kenmerken en voordelen van deze tas:

 1. Ontwerp en constructie: De Lightweight Cartbag heeft een slank en gestroomlijnd ontwerp en is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het heeft een stevige constructie en is ontworpen met aandacht voor detail.
 2. Aantal en type vakken: De tas heeft 14 vakken, waaronder een groot vak voor de putter en 12 andere vakken voor clubs. Het heeft ook een vak voor waardevolle spullen, een koelvak en meerdere zakken voor accessoires en persoonlijke spullen.
 3. Gewicht: Zoals de naam al doet vermoeden, is de Lightweight Cartbag licht van gewicht, met een gewicht van ongeveer 2,2 kg. Dit maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren op de golfbaan en biedt meer comfort bij het vervoeren van uw clubs.
 4. Comfort en gemak: De tas heeft gevoerde draagriemen en handvatten, wat zorgt voor extra comfort bij het vervoeren van uw clubs. Het heeft ook een gemakkelijk toegankelijke vak voor ballen en een handige zak voor tees.
 5. Duurzaamheid: De Lightweight Cartbag is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage en scheuren. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en beschikt over een stevige constructie.
 6. Stijlvolle uitstraling: De Lightweight Cartbag heeft een stijlvolle uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Het heeft ook het iconische Titleist-logo, wat het een populaire keuze maakt onder serieuze golfers.

Kortom, de Titleist Lightweight Cartbag is een lichtgewicht, duurzame en stijlvolle cartbag die uw golfclubs beschermt en uw spullen georganiseerd houdt. Het heeft voldoende opbergruimte, is gemakkelijk te dragen en ontworpen om lang mee te gaan. Het is een uitstekende keuze voor de golfer die op zoek is naar een functionele en lichtgewicht cartbag.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

bol.com (€323,76)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:06

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!