Home » Golftas » Ping Golftas

Ping Golftas [Review 2022]

Overzicht

Onderwerp

Koopgids

TOP PING stand- & cartbags

Prijsrange

Vanaf € 230,- tot € 340,-

Ping Golftas

Het merk PING is al zo oud als de weg naar Rome in de golfwereld. Ook op het gebied van golftassen maakt PING de blits en levert het super hoge kwaliteit golftassen.

PING bestaat al sinds 1960 en staat sinds die tijd vooraan als het gaat om innovatie en technologie op het gebied van golf equipment. Zo ook op het gebied van golftassen. PING heeft er met haar jarenlange ervaring rekening mee gehouden dat de tas perfect ingedeeld kan worden en dat er voor alle benodigdheden een apart vak is. 

In de golfwereld worden er zó snel en zoveel nieuwe producten gelanceerd dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we voor jou vandaag de beste PING golftassen voor je op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

De beste aanbieding voor je PING golftas die vind je via Online Golfer Caddy. Wij vergelijken alle prijzen van gerenommeerde websites. Betaal dus niet teveel en bekijk hieronder de aanbiedingen.

De beste PING golftas standbags

De PING standbag golftassen gaan schuil onder de naam Hoofer. In totaal zijn er zes verschillende varianten van de Hoofer standbag verkrijgbaar.

Het verschil tussen de verschillende standbags van PING in de Hoofer collectie zijn met name zichtbaar in het gewicht van de tassen, de hoeveelheid opbergvakken en aantal dividers (verschillende vakjes waar de golfclubs in kunnen).

Wat de PING standbags gemeen hebben is dat ze eigenlijk allemaal super sterk zijn. Pootjes die niet lang meegaan of het standbag systeem dat niet meer goed uitklapt zijn eigenlijk niet voorkomend. 

Iedere PING draagtas is voorzien van een rugtas systeem waarmee je de tas kunt optillen, optimaal comfort dus met een draagtas. Het kan dus wel.

PING Hoofer Monsoon

Als het echt regent dan is dit je golftas. Waterdicht met 4-laagse coating. Geventileerde opbergvakken waar je natte kledij in kwijt kunt. Zeer lichte golftas van slechts 2,49kg met 6 opbergvakken waar 20 Liter in kan.

Ping hoofer monsoon

5 vakken voor je clubs

Rugtas draagmodel dat je gemakkelijk kunt switchen naar een draagband

Met bijgeleverde regenhoes om je clubs mee af te dekken

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

jumbosports.com (€319,99)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

PING Hoofer 14

De Hoofer 14 heeft zijn naam natuurlijk niet voor niets gekregen. Deze standbag golftas heeft 14 opbergvakken, voor al je clubs dus 1. Ideaal als je van een perfect georganiseerde golftas houdt. De tas weegt 2,49 kilo en is dus lekker licht. In de Hoofer 14 heb je 22 Liter opbergruimte.

Ping hoofer 14

Ergonomisch rugzak element dat je gemakkelijk kunt veranderen naar een draagtas

Gebruik je draagtas ook als een stabiele golftas op de trolley met een speciale verbinding

Regenhoes bijgeleverd

Rangefinder dicht in de buurt met een magnetisch vak

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

jumbosports.com (€279,99)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

PING Hoofer 201

De 201 heeft 11 opbergvakken en daarmee heb je voor al je spullen een apart vak. 

PING Hoofer Lite 201. De golftas heeft een zeer groot opbergvak op de gehele ruimte. Erg prettig wanneer je veel kleding wil opbergen.

Ping hooger 201

5 vakken voor je clubs

Met bijgeleverde regenhoes

In de top 5 van beste draagtassen

Prettig rugtas draagelement dat je kan vermaken naar een draagband

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

jumbosports.com (€249,99)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

PING golftas in de vorm van een cartbag

De cartbags van PING zijn zeer robuust en eigenlijk doe je altijd een goede aankoop wanneer je kiest voor een cartbag van PING. 

PING cartbag golftassen zijn over het algemeen iets blokkiger en zijn erg ruim opgebouwd. Prettig voor wanneer je een ronde gaat spelen en graag veel ruimte hebt om je spullen in op te bergen.

PING golftassen in de vorm van cartbags zijn er in veel uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Voor een ieder is er dus wat te verkrijgen. 

We hebben hieronder de beste PING cartbag golftassen voor je uiteengezet.

PING Traverse 191

PING heeft het Traverse model als een super lichte golftas op de markt gebracht. Je hebt de beschikking over 14 club vakken zodat je voor iedere club een apart vak reserveren. Orde in een wereld van chaos! Voor de warme zomerdagen heeft PING aan je gedacht; je krijgt een geïsoleerd koelvak zodat je de hele ronde lang van een gekoeld drankje hebt.

Ping traverse 191

Bind je tas vast aan je trolley met een verbinding onder de tassen door zodat je geen last van de strap hebt.

Mooie tee-houders aan de zijkant van je tas. 

Speciaal opbergvak voor de Rangefinder

Lichte tas in verhouding tot de opbergruimte die het biedt (2,2kg)

Opbergvak voor accessoires 

Ballenvak met magnetische sluiting

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€84,22)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

PING Traverse 214

Superlichte golftas van PING op 2,49kg. Je hebt beschikking tot 11 opbergvakken in deze strakke golftas van PING. 14 opbergvakken voor de clubjes en daarnaast een geïsoleerd koelvak, ideaal.

Ping traverse 214

Kledingzak met sluiting over de volledige lengte, zodat je super veel kunt opbergen

De Traverse 214 is waterdicht

De tas heeft opbervakken in de grote vakken. Zo heb je voor al je accessoires een eigen opbergvak. Ideaal voor de georganiseerde golfer.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

jumbosports.com (€229,99)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

PING Traverse 2019

Deze PING golftas heeft 14 opbergvakken waardoor je voor al je clubs een opbergvak hebt. Je hebt 13 opbergvakken in de golftas voor al je spullen, met twee grote vakken aan de zijkant voor onder andere kleding en eten.

Ping traverse 2019

Groot koelvak voor een koude fles

Speciaal vak voor tees

Voor de waardevolle spullen een apart vak met een speciale voering

Ruim vak voor de golfballen

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€84,22)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

PING Pioneer Monsoon 201

De Monsoon golftas is in het leven geroepen voor de speler die niet houdt van nat equipment. Deze cartbag is gemaak van een materiaal dat waterafstotend is. De opbergvakken van deze PING golftas zijn gezeemd waardoor water geen kans heeft om erdoorheen te komen.

Ping pioneer monsoon 201

15 club vakken met een groot vak voor de putter

Goed gewicht voor een tas met zulk opbergcapaciteit (3,17 kilo)

29 liter aan opbergcapaciteit

Ventilerende opbergvakken voor natte kleding

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

jumbosports.com (€339,99)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

Waterdichte ping golftas

Uiteraard levert PING ook waterdichte golftassen, iets waar wij Nederlanders gebaat mee zijn gedurende het gehele jaar. Ook nu de zomers steeds warmer lijken te worden. 

Waterdichte golftassen van PING zijn van zeer hoge kwaliteit en blijven jarenlang waterdicht, zo hebben wij uit eigen ervaring mogen ondervinden. 

In ons overzicht hierboven hebben we duidelijk aangegeven welke PING golftassen waterdicht zijn (de Monsoon modellen). Tenzij je een mooi weer golfer bent raden we je aan om voor een waterdichte golftas te kiezen, droge clubs en materialen zijn namelijk van levensbelang in de golfbaan. Natte grips zijn geen pretje om vast te houden.

Het mooie aan de Monsoon modellen is dat deze tassen ventilerende opbergvakken hebben. Wanneer je dus je natte kleding wil opbergen omdat het geregend heeft, dan wordt het niet zo’n stinkende muffe bende is je tas.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!