Home » Golfnet Rukket Haack Pro

Golfnet Rukket Haack Pro

Overzicht

Productgroep

Partner

Golf Backyard

Prijs

Vanaf € 230,- vind de laagste prijs >

Golfnet Rukket Haack Pro

Deze week mochten we een product testen van Golf Backyard in de vorm van een golfnet. Een golfnet dat bedoeld is om thuis of op een andere locatie dan de golfbaan te werken aan je swing.

Het net dat we mochten testen is van het merk Rukket, dat kwalitatief hoogwaardige accessoires levert voor verschillende sporten.

Opzetten van het golfnet

Nadat we van Golfbackyard een stevig pakket ontvingen waren we erg benieuwd naar de inhoud hiervan. Na het openen troffen we een leuke kaart aan met daarin de mogelijkheid om een review achter te laten. 

Naast het kaartje dat we van Golfbackyard ontvingen zat er ook een kaart in van Rukket met daarin instructies om het net op te zetten. Om bij de instructies van het opzetten te komen dien je de QR-code te scannen waarmee je de applicatie van Rukket kunt downloaden, om vervolgens met de handleiding aan de slag te gaan.

Instructies voor het opzetten van het Rukket Haack Pro golfnet

We moeten eerlijk bekennen dat we in eerste instantie een beetje overrompeld waren door het aantal onderdelen waar het golfnet uit bestaat. Ook was de handleiding niet super duidelijk vonden wij. Toen we eenmaal bezig waren met het in elkaar zetten van het golfnet kregen we de smaak te pakken en toen het net zo! Al met al zijn we zo’n 10 minuten bezig geweest met het opzetten van het net.

Wanneer je het net eenmaal een keer in elkaar hebt gezet dan is het een fluitje van een cent en ben je zeker binnen vijf minuten klaar met opzetten. Fluitje van een cent dus en zeker geen barrière om het net niet op te zetten. 

Het net oogt kwalitatief hoogwaardig en voelt zeer stabiel aan. Er staat echt een net, en je hebt zeker niet de indruk dat er op ieder moment iets los kan schieten. Het net zelf voelt is ook zeer degelijk, hier ga je niet zomaar een bal doorheen slaan.

Oefenen met de Haack Pro

Toen was het eindelijk zover, we konden ballen gaan slaan in het golfnet. Dat het ietwat regenachtig en bewolkt was, dat maakte ons niets uit. Want het idee dat je op een kleine ruimte als een dakterras een volledige golfswing kunt maken, dat is vet!

Golfnet rukket pro dakterras
Het golfnet is zelfs te gebruiken op een klein dakterras

Van chips tot pitches, drives en punch shots; we hebben alles geprobeerd! De golfbal kwam iedere keer netjes naar beneden in het net en was er gemakkelijk weer uit te halen. Geen gedoe met in het net vissen om je ballen te verzamelen.

Met het doelwit kun je gericht oefenen en voor jezelf een redelijke inschatting maken of je een rechte bal hebt afgeleverd. Daarnaast kun je ook varianten voor jezelf bedenken. Kun je onder het doelwit blijven, of juist links of rechts van het doelwit?

Rukket haack pro target
Rukket Haack Pro met bijgeleverd target

Al met al kun je je golfspel goed oefenen met de Haack Pro, onder andere wanneer je aan specifieke drills wil werken of zo nu en dan een paar ballen wil slaan maar hiervoor niet (helemaal) naar de driving range wil rijden.

Haack Pro golfnet: aanrader of afrader?

Tuurlijk, het Haack Pro golfnet is niet zoals de echte driving range maar je kunt je hier zeker mee vermaken en stappen zetten om beter te worden in golf. Die twintig minuten tot een half uurtje net even meepakken ‘s avonds met het golfnet kan het verschil maken, bijvoorbeeld op kantoor of in de tuin.

De Haack Pro is een kwalitatief zeer degelijk golfnet dat gedurende een lange tijd zal meegaan. Het is een voordeel dat ook de zijkanten en de bovenkant van net zijn voorzien waardoor je als het ware in een soort goal slaat. Dat zorgt voor extra veiligheid. 

Wanneer je op zoek bent naar gemak en een golfnet zoekt dat je snel kunt opzetten dan is de Haack Pro ideaal voor jou.

Vind de laagste prijs

Rukket haack pro target

Vind de laagste prijs:

golfbackyard.com (€229,95)
Laatste prijs update: 16 september 2022 - 08:18

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!