Home » Golfhorloge » Garmin S62

Garmin S62 [Review 2022]

Overzicht

Product

Doelgroep

Voor de golf(st)er die zijn spel wilt verbeteren

Partner prijs

Vanaf 480,- Vind de laagste prijs >

Golfhorloge Garmin S62

De Garmin S62, het paradepaardje onder de golfhorloges, al zegt Garmin zelf. Maar wat zeggen de feiten of dit robuust ogende golfhorloge? 

Wij hebben de Garmin S62 getest en we zijn onder de indruk. Na het horloge een tijdje om te hebben gehad zijn we zeer enthousiast over dit high-end model van Garmin.

We nemen samen met jou het gehele horloge door, alle functies en technische specificaties komen aan bod. Voordelen en nadelen laten we je duidelijk zien en tenslotte; is het een go or no?

Garmin S62 Aanbieding

Op zoek naar de beste aanbieding voor de Garmin S62? Wij hebben voor jou alle actuele aanbiedingen op een rij gezet zodat je zeker weet waar je het goedkoopst uit bent.

Kijk dus in onze prijsvergelijker als je gegarandeerd de goedkoopste aanbieding wil zien van onze partners amazon.nl, bol.com of Jumbo Sports.

Vind de laagste prijs

Garmin S62

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€46,99)
Laatste prijs update: 22 februari 2024 - 03:02

‘’Nog niet helemaal zeker? Lees hier dan eerst onze review over de Garmin S62’’

Garmin Approach s62 aanbieding

Het is logisch dat je op zoek bent naar de beste aanbieding voor de Garmin S62, het is immers geen goedkoop model. De Garmin S62 is dan ook een van de paradepaardjes van Garmin als het om golfhorloges gaat. Met dit golfhorloge heb je toegang tot de meest uitgebreide functies die Garmin tot nog toe in de markt bracht voor de golfwereld.

De Garmin Approach komt zo nu en dan in de aanbieding. Met onze altijd up-to-date pricewatch ben je op de hoogte van de op dit moment beste aanbieding en hoef je zelf niet alle websites in de gaten te houden als je op zoek bent naar een goed aanbod.

Veelgestelde vragen over de Garmin s62

Het is best een grote aankoop, de Garmin S62. Daarom is het logisch dat je nog wat vragen hebt voordat je besluit het horloge ook daadwerkelijk aan te kopen. We hebben hieronder wat vragen voor je beantwoord die mensen ons veel stellen over het horloge.

Waar vind ik de beste Garmin S62 aanbieding?

Het is tegenwoordig lastig om precies te zeggen waar de Garmin S62 het best in de aanbieding is omdat de prijzen heel erg wisselend zijn. Dit worden ook wel dynamische prijzen genoemd die van dag tot dag bepaald worden. Om deze reden hebben we software ontwikkeld waarmee we jou altijd de beste prijzen kunnen laten weten zodat je zeker weet dat je geen aanbiedingen misloopt.

Is de Garmin S62 vaak in de aanbieding?

De Garmin S62 is niet heel vaak in de aanbieding. Wel zie je vaak duidelijk prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders bol.com, Amazon en Jumbo Sports met een kleine aanbieding. Daarom kan het een goed idee zijn om goed te kijken waar je het horloge aanschaft. Zo verdien je eenvoudig een paar tientjes waar je misschien een leuke greenfee van zou kunnen lopen.

Is het een goed idee om lang te wachten op een aanbieding van de S62

Als we het antwoord op deze vraag zouden weten dan zouden we je het antwoord natuurlijk geven. Echter is het lastig om precies te zeggen wanneer de aanbiedingen weer plaats zullen vinden.

Garmin S62 Review: de voordelen op een rij

Laten we verder gaan met de recensie van het daadwerkelijke product. Want wat kun je vergelijken van dit, we zeggen het alvast, fantastische horloge? Laten we beginnen met de voordelen voor jou.

Je scherm is altijd leesbaar

Garmin weet waar een golfhorloge voor bedoeld is; rondes golf op prachtige zonnige dagen. De meesten onder ons zijn namelijk stiekem toch wel een beetje mooi weer golfers. Daarom heeft Garmin ervoor gezorgd dat het scherm perfect leesbaar is zelfs wanneer de zon op zijn felst is.

Garmin S62 altijd leesbaar

Iedere baan is beschikbaar

Garmin S62 iedere baan

De plaats waar je gaat golfen is niet van belang, er zijn namelijk 42.000 beschikbare banen in de S62 die je zo in kunt laden. Zelfs par-3 banen kunnen ingeladen worden op dit golfhorloge, top!

Het is een fijne add-on dat de dichtstbijzijnde banen worden gesuggereerd als je het golf gedeelte opent, scheelt je weer even zoeken!

Virtuele caddie

Je horloge houdt rekening met de windsnelheid en adviseert je een club (je hebt namelijk je gemiddelde afstanden doorgegeven aan het horloge). Zo onderscheid dit horloge de feiten van fictie met behulp van het inschatten van de wind.

Na vijf rondes gespeeld te hebben kun je gebruik maken van de virtual caddie omdat deze dan voldoende data heeft verzameld over jouw golfspel.

Garmin S62 virtuele caddie

Autoshot

Autoshot is een fantastische functie geïntegreerd in de Garmin S62. Met deze functie kun je heel veel. Je kunt bijvoorbeeld al je tendencies in kaart brengen (waar mis ik bijvoorbeeld altijd links) en hier van leren. Daarnaast geeft de autoshot functie ook aan welke clubs je in theorie nodig zou hebben om de green te halen. 

Sta je uphill of downhill? Geen probleem

Garmin S62 uphill or downhill

Garmin heeft in functie ingebouwd in de S62 waarmee je kunt aangeven of je een uphill of downhill swing dient te maken. Wanneer je dit aangeeft kan de horloge de afstand hier voor jou op afstellen.

Nieuwe baan? Onbekende green?

Geen probleem, je kunt namelijk ieder green complex ziet op de gehele baan. Zo weet je precies waar je aan toe bent wanneer je de hole plant of je approach gaat spelen. Normaliter, wanneer je een nieuwe baan speelt, is het erg lastig om in te schatten hoe de greens er precies uit zien. Ook kun je de vlag verplaatsen om zo precies te zien wat jou afstand naar de vlag is. 

Garmin S62 nieuwe baan

Ben je achter een bosje belandt? Gebruik de pinpointer

Garmin S62 pin pointer

Een ander ideaal voordeel aan de Garmin S62 is volgens ons de pinpointer module. Wanneer de pin (vlag) niet in zicht is kun je met deze modus een pijl aan laten geven waar je heen moet spelen. Zo weet je precies de lijn naar de slag en kun je de gewenste shot uitvoeren.

Meet je afstanden in de baan

Ook is het met de Garmin S62 uiteraard mogelijk om alle afstanden in de baan in kaart te brengen. Zo meet je precies hoe ver het nog is naar een bepaalde plek en of jij deze afstand kunt behalen met een ijzer of een houtje. Die zekerheid gaat zeker zorgen voor betere slagen waardoor je score gaat dalen! Onder het afstanden meten in de baan valt onder andere:

 • De afstanden die je dient af te leggen tot een lay-up of dogleg
 • Bunkers, waterhindernissen en out-of-bounds is goed in zicht
 • Voorkant, midden en de achterkant van de green is in zicht
 • Bereken de afstand tot een specifieke plaats op de fairway of andere plaats in de baan

Average club performance

De Garmin S62 houdt je gemiddelde afstanden per club bij. Zo weet je na verloop van tijd precies de afstanden van de verschillende clubs en kun je daardoor bewustere keuzes maken in de baan zodat je afstanden beter gaan kloppen.

Ook handig voor andere zaken als golf

Het horloge is ook erg handig voor andere sporten als golf. Onder meer voor het zwemmen en hardlopen kun je ook dit horloge perfect gebruiken.

Daarnaast het je natuurlijk de mogelijkheid om het horloge als horloge te gebruiken, iets wat totaal geen straf is gezien het uiterlijk van dit horloge.

Ook kun je vanaf nu betalen met je horloge middels het zogeheten Garmin Pay systeem. Laat die portemonnee maar in je zak. Misschien toch wel handig om mee te nemen voor wanneer je horloge leeg is.

Garmin S62 review: de specificaties van het horloge

De belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet, maar met welke specificaties kun je nou rekening houden voor de S62? Laten we ze doornemen, het is namelijk belangrijk om te weten wat je nou écht in je handen krijgt:

 1. Het Garmin S62 horloge scherm heeft een doorsnee van 3,3 centimeter (wel 17% groter dan zijn voorganger, de S62)
 2. Wanneer je de S62 in de zogeheten smart watch modus gebruikt dan gebruik je dit horloge al gauw 24 uur voordat ‘ie leeg gaat
 3. Wanneer je de S62 in de GPS-modus gebruikt, dan kun je rekenen op horloge dat 20 uur meegaat. Dan kun je zo’n 90 holes spelen zonder het horloge op te laden, in één dag. Ooit gedaan? Wij ook niet. Ons record staat op 36.
 4. Het gewicht van het horloge is slechts 61 gram, heerlijk!
 5. De afmeting van de behuizing van het horloge is 47 x 47 x 14,8 mm
 6. Het horloge kan zowel voor Android als IOS gebruikt worden
 7. De resolutie van het scherm is 260 x 260 pixels
 8. Het golfhorloge is uiteraard waterdicht
 9. De pols hartslag kan worden opgenomen met de Garmin S62
 10. PulseOX functie is beschikbaar; meet de verzadiging van het zuurstof in je bloed middels het horloge
 11. Gorilla Glass is geïntegreerd in de Garmin S62. Dit betekend dat je nog beter beschermd bent tegen krassen.
 12. Het horloge is golfhandschoen vriendelijk; je hoeft dus niet iedere keer je handschoen uit te trekken wanneer je het horloge wil bedienen
 13. Maak verbinding met de Garmin Connect Applicatie
 14. Updates voor de Garmin S62 zijn altijd gratis, uiteraard

Garmin S62 Kopen

Wil je de Garmin S62 kopen? Wij hebben de beste aanbiedingen voor je geselecteerd bij Bol.com, Jumbo Golf en Amazon. Over het algemeen is Amazon iets goedkoper dan de rest. Nederlanders hebben over Bol.com en Jumbo sports over het algemeen een iets beter gevoel. Het is dus maar net wat je wil. Als je voor de prijs gaat dan adviseren we je om de Garmin S62 bij Amazon te kopen.

Garmin S62 Handleiding

Heb je de Garmin S62 al aangeschaft en ben je op zoek naar de handleiding? Je vindt de handleiding hier. De handleiding telt 22 pagina’s en is erg eenvoudig weergegeven.

Garmin S62

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!