Home » Golfhandschoen » Nike Golfhandschoen

Nike Golfhandschoen

Overzicht

Product

Onderwerp

Golfhandschoen van het merk Nike

Partner prijs

29,00 Hier kopen >

Nike Golfhandschoen

Nike is sinds enkele jaren gestopt met het produceren van golfballen en golfclubs. Erg jammer, maar laat het nu wel zo zijn dat Nike nog steeds bezig is met het produceren van golfhandschoenen. Een schrale troost, maar toch nog fijn dat dit gigantische sportmerk íets van producten maakt voor de golfsport.

Op deze pagina zetten we de beste golfhandschoenen van Nike voor je op een rij zodat je precies weet wat er speelt op het gebied van golfhandschoenen van Nike. Hieronder alvast onze top 3 handschoenen van Nike. Wil je meer informatie over de handschoenen van Nike? Lees hieronder dan rustig verder.

Top keuze

Golfhandschoen Nike dura feel

Dura Feel IX LH GG

Dames

Wit

Maat M/L

Linkerhandschoen

Prijs: € 19,99

Onze favoriet

Nike golf winter golfhandschoen

Golf Winter

Heren

Zwart

Maat XL

Linkerhandschoen

Prijs: € 27,62

Prijs-kwaliteit

Golfhandschoen extreme tech nike

Extreme Tech

Heren

Wit/zwart

Maat M/L

Rechterhandschoen

Prijs: € 24,95

Inhoudsopgave

Welke kwaliteit kan ik verwachten van de Nike golfhandschoenen?

Hoe kun je een merk haar producten beter beoordelen dan door naar klanten van het betreffende product te luisteren? Hieronder hebben we daarom wat reviews voor je op een rij gezet van Nike golfhandschoenen zodat je een indruk krijgt van de ervaring die anderen krijgen bij deze golfhandschoen.

‘’Een Nike golfhandschoen voelt comfortabel en geeft een natuurlijk gevoel. Door de zweetafdrijvende techniek blijven je handen droog en comfortabel gedurende iedere swing. Ik vind het een prettige handschoen en zie geen reden waarom deze handschoen niet bij jou zou passen.’’

‘’Ik vind Nike golfhandschoenen echt fantastisch. Ze zijn erg comfortabel. Je handen gaat er niet van zweten en je grip blijft stevig gedurende het golfen.’’

‘’Ik heb deze golfhandschoen gekocht voor mijn man omdat hij een actieve golfer is en hij vindt de handschoenen perfect. Ik heb ze dus ook voor mezelf geprobeerd wanneer ik met hem ging golfen en ik vind ze echt fantastisch zitten.’’

Nike golfhandschoen heren

Welke Nike handschoenen voor heren zijn er verkrijgbaar? De reguliere golfshops hebben lang niet altijd Nike handschoenen op voorraad, daarom hebben we hieronder het een en ander voor je op een rijtje gezet qua golfhandschoenen van Nike zodat je een beeld krijgt bij de mogelijkheden.

Nike Golf Winter Golfhandschoen

Esthetisch genomen een erg mooie golfhandschoen welke zwart van kleur is. Afsluitbaar met klittenband en een goede grip in de winter voor wanneer je op zoek bent naar een handschoen welke tegen regen kan.

Nike Golfhandschoen Tech Extreme VII

Zwart witte golfhandschoen gemaakt van synthetisch leer en daardoor erg comfortabel om de hand en zorgend voor een goede grip. Deze golfhandschoen bevat perforaties bij de vingers zodat de handschoen goed kan ademen

Nike golfhandschoen achterkant

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!