Home » Golfhandschoen » Golfhandschoen welke hand

Golfhandschoen welke hand

Overzicht

Product

Onderwerp

Aan welke hand draag je jouw golfhandschoen?

Golfhandschoen welke hand

Als je net begint met golfen dan heb je hoogstwaarschijnlijk anderen met een golfhandschoen zien lopen of heb je gespeeld met golfers welke ook een handschoentje droegen. 

Logisch dat je je jezelf dan afvraagt ook je dan ook zo’n handschoen nodig hebt. En misschien nog wel belangrijker, aan welke hand draag je dat handschoentje dan wel?

We zullen je nu uitleggen waarom je een golfhandschoen juist aan je linkerhand of je rechterhand draagt.

Je zou misschien denken, omdat veel golfers spelen met de clubs passend bij de betreffende hand waar zij ook mee schrijven, dat een golfhandschoen juist beter zou passen bij de andere hand. 

Het is natuurlijk niet uitgesloten dat een linkshandige golfer zijn of haar handschoen ook links draagt of vice versa een rechtshandige golfer met een rechter handschoen. 

Er zijn zelfs golfers die aan hun beide handen een golfhandschoen dragen. Je zult het niet veel zien voorkomen en misschien alleen al daarom is dit het proberen ook niet waard. In het echt hebben wij het in ieder geval nog nooit gezien.

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 min

Laatste bewerking: 17-11-2022

Om het nog eens eenmalig te verduidelijken of je je golfhandschoen nu links of rechts draagt:

Er zijn uitzonderingen op deze standaard. Echter is het de vraag, wanneer jij op dit artikel terecht bent gekomen, of je al een uitzondering zou moeten willen zijn. Je hebt hoogstwaarschijnlijk nog nooit een golfhandschoen gedragen.

Veel plezier met golfen!

Leestijd: 2 min

Laatste bewerking: 17-11-2022

Golfhandschoenen rechts links

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!