Home » Golfhandschoen » Golfhandschoen met marker

Golfhandschoen met marker [Koopgids 2022]

Overzicht

Product

Onderwerp

Golfhandschoenen met markers.

Golfhandschoen met marker

Ben je op zoek naar een golfhandschoen met marker? Goed idee, super handig namelijk wanneer je de marker letterlijk op ieder moment bij de hand hebt. Het is namelijk nogal makkelijk om dat muntje te vergeten of kwijt te raken. 

Wanneer je de marker op je handschoen kunt dragen is je marker altijd in de buurt wanneer je gaat putten gezien het feit dat je je golfhandschoen altijd bij je hebt of aan hebt. 

Wij van Online Golfer Caddy adviseren de FootJoy GTxtreme. Ons favoriete merk is in ieder geval FootJoy als het op handschoenen aankomt. Solide golfhandschoenen voor een betaalbare prijs. We hebben voor jou uitgezocht waar je de goedkoopste vindt.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€19,95)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:25

Bij Jumbo zijn je tweede paar golfhandschoenen voor de helft van de prijs

Wij hebben in ieder geval onze top 3 aan golfhandschoenen met markers voor je op een rijtje gezet. Deze drie golfhandschoenen met markers zijn in principe alle drie erg geschikt. Het is meer waar jij de voorkeur voor hebt.

Top keuze

Callaway golfhandschoen met marker

Callaway

Onze favoriet

FootJoy GT Extreme golfhandschoen

FootJoy

Prijs-kwaliteit

Jobber golfhandschoen met marker

Jobber

Voordelen aan een golfhandschoen met marker

Wanneer je je nog afvraagt of het wel wat voor jou is die golfhandschoen met marker hebben we hieronder even alle voordelen van deze soort golfhandschoen voor je op een rij gezet. Zo weet je precies of de handschoen met marker wel of niet iets voor jou is. De golfhandschoen met marker is iets voor jou wanneer:

  • Je niet houdt van zoeken in je golftas of in je zakken tijdens een ronde golf of zelfs tijdens een wedstrijd
  • Je snel dingen kwijt raakt (volgens mij raakt iedere golfer snel dingen kwijt in zijn golftas. Of ben ik de enige?)
  • Je het toch wel gewoon heel leuk vindt om die marker telkens van je handschoen af te klikken en op te klikken met de magnetische functie nadat je geputt hebt

Heb je een eigen magnetisch muntje of markertje? Dan kun je uiteraard ook deze marker gewoon in je handschoentje plaatsen, wel zo prettig.

Hoe lang gaat een handschoen met marker mee?

Eigenlijk best zonde om zo’n handschoen met magnetische houder voor je marker na zoveel tijd weer weg te moeten gooien. Maarja, het is nu eenmaal niet anders. Wanneer de gaten in je golfhandschoen vallen dan weet je gewoon dat het tijd is om een nieuwe aan te gaan schaffen.

Er zijn eigenlijk geen handschoenen die echt vele malen langer mee gaan dan anderen. Het is natuurlijk altijd afhankelijk van hoeveel rondes je speelt en hoe hard je knijpt in de stokken, maar na een ronde of 10-12 is het beste toch wel van je handschoen af. Voor veel golfers is dit nog eerder.

Wanneer je bijvoorbeeld veel traint dan gaat je golfhandschoen met marker nog minder mee dan die 10-12 ronden. Vraag jezelf daarom af wat je uit wil geven aan golfhandschoenen wanneer je vaak moet vervangen.

FootJoy GT Extreme golfhandschoen

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!