Home » Golfhandschoen » Beste golfhandschoen

Beste golfhandschoen

Overzicht

Product

Onderwerp

De beste (regen) golfhandschoenen.

Partner prijs

17,95 Hier kopen >

Beste golfhandschoen

Je wil weten wat de beste golfhandschoen is. Goede vraag, best wel een heel goede vraag. Er zijn namelijk nogal wat golfhandschoenen verkrijgbaar. En welke dan het best is?

Tja, dat is persoonlijke voorkeur en afhankelijk van de omstandigheden waarin je speelt. In de regen is een regenhandschoen namelijk beter dan een leren handschoentje, dat in de zomer weer een stuk lekkerder speelt. 

Voordat we hier dieper op ingaan laten we je hieronder vast zien welke 3 handschoenen het best, dan wel het meest verkocht worden in de golfwereld. Op basis hiervan kun je, vinden wij, wel redelijk aannemen dat deze handschoenen van degelijke kwaliteit zijn.

Top 3 meeste verkochte golfhandschoenen

Bestseller

callaway golf dawn patrol handschoen

Callaway

Beide handen

Leer

Prijs: € 15,99

Meest verkocht

Regenhandschoen

Callaway golf heren weerspannen handschoen

Callaway

Beide handen

Leer

Prijs: € 12,99

Prijs-kwaliteit

FootJoy GT Extreme golfhandschoen

FootJoy

Linkshandig

Leer

Prijs: € 17,95

Wat maakt een golfhandschoen nou de beste?

Zoals hierboven vermeld is het afhankelijk van een aantal factoren wanneer een golfhandschoen het ‘’best’’ is. Om deze reden beoordelen we de beste golfhandschoen op basis van een aantal factoren:

  • Hoeveel wordt de golfhandschoen verkocht
  • Voor welke weersomstandigheden is de golfhandschoen bedoeld?
  • Wat kost de golfhandschoen?

De beste handschoen wordt het meest verkocht?!

Deze stelling kun je natuurlijk met een korreltje zout nemen want het hoeft natuurlijk zeker niet zo te zijn dat de beste golfhandschoen ook het meest wordt verkocht. Toch geeft het wel degelijk aan dat een dergelijke handschoen enigszins fijn zou moeten zijn om mee te spelen.

De omstandigheid bepaald welke handschoen het best is

Je kunt je ‘’best beoordeelde handschoen van 2022’’ wel aantrekken tijdens de regen, maar als deze voor de zomer is bedoeld, dan is deze handschoen waarschijnlijk op dat moment helemaal niet zo best. 

Klinkt lullig, maar is goed bedoeld. We proberen alleen maar te zeggen dat je goed op moet letten op welk moment je welke golfhandschoen gaat gebruiken.

Zo zijn er bepaalde golfhandschoen welke speciaal voor de regen zijn gemaakt. Deze handschoenen zorgen ervoor dat je tijdens de regen nog steeds een goede grip geniet en weinig tot geen last hebt van uit je handen glijdende golfclubs.

Een nadeel van dergelijke handschoenen is dat je over het algemeen iets minder gevoel hebt in je handen omdat de handschoen wat dikker is.

Tegen welke prijs mag een golfhandschoen de beste zijn

Iedereen die weleens een golfhandschoen in zijn bezit heeft gehad weet dat een golfhandschoen niet jarenlang mee gaat. Daarom is de prijs, volgens ons en wanneer je geen miljoenen op de bank hebt staan, ook een belangrijke indicator. 

Want een golfhandschoen kan wel de beste zijn, maar als deze 100 euro kost, dan is er toch ook geen lol meer aan? 

Om deze reden vinden wij dat ‘’de beste golfhandschoen’’ er een is waar je een schappelijke prijs voor neertelt. Amazon heeft een mooi lijst gemaakt van de Amazon bestsellers.

Dragen topgolfers niet de beste handschoenen dan?

Best een logische gedachte. Topgolfers zijn de beste golfers, daarom zullen zij ook wel de beste golfhandschoen dragen. Niets is minder waar. Golfers dragen namelijk de handschoen van het merk waarmee zij een contract zijn aangegaan.

Wat topgolfers wel doen is vaak wisselen van handschoen omdat deze nou eenmaal snel slijten. Misschien is dat dus wel de beste conclusie wanneer het op de beste golfhandschoen aankomt; wissel je handschoen op tijd om voor een nieuwe, dan draag je altijd de beste golfhandschoen!

Nike golfhandschoen achterkant

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!