Home » Golfhandicap zoeken

Golfhandicap zoeken

Overzicht

Onderwerp

Golfhandicap

Waar vind je die?

In dit artikel beschrijven we waar jij je golfhandicap kan vinden

Golfhandicap zoeken

Ben je benieuwd wat jouw golfhandicap is maar weet je niet waar je die handicap kunt vinden? Wij leggen het je stap voor stap uit zodat je eenvoudig je eigen handicap en die van je vrienden in de gaten kunt houden zodat je altijd op de hoogte bent. 

Inhoudsopgave

Leestijd: 3 min

Laatste bewerking: 22-11-2022

Golf handicap zoeken: via waar kun je de handicap bekijken?

Er zijn meerdere manieren om je golf handicap op te zoeken, namelijk:

We zullen nu alle mogelijkheden om je golfhandicap te zoeken een voor een met je doornemen zodat je precies weet hoe je op de voor jou meest makkelijke manier inzicht kunt krijgen in je handicap.

Golfhandicap ngf zoeken via de App van Golf.nl

Het kost je een keer wat moeite maar wanneer je de App van Golf.nl eenmaal op je telefoon hebt geïnstalleerd is het zoeken van je handicap een fluitje van een cent. Maar hoe installeer je de app? We leggen het stapsgewijs uit:

app golf.nl
  1. Ga naar de Play Store wanneer je een Android telefoon hebt of naar de App Store wanneer je een Apple telefoon hebt. Tik in de zoekbalk ‘’Golf.nl’’ in en je zult de applicatie tevoorschijn zien komen
  2. Klik de app aan en download de applicatie
  3. Wanneer de applicatie is gedownload, vul dan de gegevens in op de app (onder andere je NGF-nummer) en maak een account aan. 
  4. Je bent ingelogd en kunt nu je handicap zoeken!

Golfhandicap zoeken via de website van Golf.nl

Wanneer je liever gebruik maakt van een desktop of een laptop dan hebben we goed nieuws. Ook via hier kun je je handicap zoeken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Surf naar de website van Golf.nl en zie rechtsboven ‘’Inloggen mijn.golf.nl’’ en beweeg je muis hierop, er verschijnt dan een dropdown menu waardoor je de mogelijkheid hebt om op inloggen te kunnen klikken. 

Klik hierop en je komt terecht in het portaal van Golf.nl, hier kun je inloggen met je account (als je deze al hebt). 

Heb je nog geen account? Registreer je dan met je NGF nummer, het barcode nummer en je e-mailadres. Gelukt? Dan kun je inloggen met je account en kun je direct je handicap zoeken.

Golfhandicap zoeken via intranet golfclub

Sommige golfclubs maken gebruik van een ledenportaal via waar je kunt zien wat je golfhandicap is. Vaak kun je dan via de website van de desbetreffende club inloggen waarna je al je persoonlijke gegevens aantreft waaronder de handicap. 

Het is echter per golfclub verschillend hoe het werkt met het inloggen en zoeken van je handicap dus daar kunnen we je helaas geen instructies over geven. Zoek het rustig even op of vraag het na bij het secretariaat van jouw club.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!