Home » Golfers » Zonnebril Phil Mickelson

Zonnebril Phil Mickelson

Overzicht

Onderwerp

Zonnebril van Phil Mickelson

Zonnebril Phil Mickelson

Sinds begin 2020 is golfer Phil Mickelson altijd te zien met een zonnebril op de golfbaan. Phil, met als bijnaam Flop Shot Phil, draagt de bril om een specifieke reden; namelijk omdat het hem zo beter af gaat om greens te lezen. 

De zonnebril die Mickelson draagt is dus bedoeld om de greens beter te lezen, wij zijn benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. 

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 min

Laatste bewerking: 22-11-2022

Inhoudsopgave

  1. Zonnebril Phil Mickelson

Phil begon met het dragen van een zonnebril om zijn ogen te beschermen omdat hij een special huidtherapie was ondergaan. 

Toen de All-star golfer met de zonnebril op ging golfen ging hem dat goed af. De bril bewoog tijdens het swingen niet. Phil kwam erachter dat hij niet zulke vermoeide ogen had na het golfen met de bril op.

Het is de vraag welke bril Phil nou precies draagt. Waarschijnlijk mag hij het merk van de zonnebril niet noemen van de sponsor Callaway. 

Op verschillende fora gaan diverse geruchten rond over de zonnebril die de golfer draagt.

Een veelgenoemde naam is de zogeheten Mykita zonnebril. Een van de forummers op het golfforum heeft het over de Mykita Caleb. Een zonnebril die zo’n 545 dollar kost.

Een andere website noemt de zonnebril de Uswing Green Reader zonnebril. Een bril die bedoeld is, je raadt het al, de greens op de golfbaan beter te kunnen lezen. Zou het dan toch dat je door een zonnebril beter in staat bent om de greens te lezen?

Op een andere website hebben de golfers het over een bepaald model van Ray-Ban, waar de zonnebril toch ook wel iets van weg heeft.

Feit blijft dat het opmerkelijk is om een golfer met een zonnebril op te zien lopen. We gaan weer van Phil genieten tijdens het PGA Championship dit weekend (moment van schrijven is 10-05-2022).

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!