Home » Golfers » Wil Besseling » Wil Besseling vriendin

Wil Besseling vriendin

Overzicht

Onderwerp

Vriendin van Wil Besseling.

Van wie?

Wil Besseling, Nederlandse golfer

Wil Besseling vriendin

Wil Besseling is een van de bekendere golfers van Nederland, maar van zijn vriendin is een stuk minder bekend. 

Wil had een interview in de Linda in de rubriek ‘’leuke man’’. In de rubriek werd besproken dat Wil een vriendin heeft die Shirley heet waarmee hij in totaal drie kinderen heeft. De kinderen van de vriendin van Wil en Wil zelf heten Danae, Luca en Estelle. 

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 min

Laatste bewerking: 15-11-2022

In het interview vertelt Wil dat hij graag kookt voor zijn vriendin en kinderen en dat hij dit altijd op gevoel doet. 

Wil en Shirley wonen met hun kinderen Zwaag te Noord-Holland. Wil is tijdens het golfseizoen altijd veel weg bij zijn vriendin en de kinderen. Wil stelt in een interview tijdens de corona-periode dat het altijd weer erg fijn is om terug te komen bij zijn vriendin Shirley en de kinderen. 

Het is in die periode ook dat het gezin veel bij elkaar is omdat de kinderen ook thuis waren vanwege de corona perikelen. Gezelligheid vindt hij, desondanks dat er niet gespeeld mag worden op de Tour tijdens corona, thuis. Gewoon weer even vader zijn van zijn kinderen en samen thuis met zijn vriendin. 

Wat meer recent geeft Wil in een interview met Golf.nl aan dat zijn, inmiddels, vrouw (en geen vriendin meer), kinderen, familie en vrienden heilig in hem hebben geloofd en het nu fantastisch vinden dat het eruit komt.

Foto Wil Besseling vriendin

Ben jij benieuwd naar hoe de vriendin van Wil Besseling er uit ziet? Of wil je meer zien van het leven van Wil Besseling? Wil heeft een instagram account waar hij regelmatig updates plaatst.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!