Home » Golfers » Tiger Woods » Tiger Woods zoon

Tiger Woods zoon

Overzicht

Onderwerp

De zoon van Tiger Woods.

Van wie?

Tiger Woods, Amerikaanse golfer.

Tiger Woods zoon

De zoon van Tiger Woods, Charlie Axel Woods, maakt de laatste tijd steeds meer indruk als golfer. Daarom lijkt het ons een goed idee om het vandaag eens over de jonge speler te hebben waarvan de swing verdacht veel lijkt op die van z’n vader.

In ieder geval is te zien dat de jonge Woods veel plezier heeft op de golfbaan en dat zijn vader, Tiger, en hij elkaar zo nu en dan uitdagen. Vooral na het maken van mooie putts is het dollen geblazen tussen de twee.

Inhoudsopgave

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 19-12-2022

Tiger Woods en zoon toernooi

Onlangs speelde vader en zoon Woods mee in een toernooi waaraan vaders en zoons mochten deelnemen. De jonge Charlie Woods wist de aandacht al aardig op zich te vestigen na het maken van mooie putts en het slaan van verre, rechte drives op de golfbaan.

Het toernooi waaraan de twee uit de familie Woods meededen was het PNC Championship in 2021. Het toernooi waarin Charlie met zijn vader speelde werd gespeeld in een best ball format. Na de eerste ronde wisten de heren een score van -10 (62 slagen) neer te zetten. Lang niet gek toch?

Tiger Woods zoon

Dan kan het wel zo zijn dat je pa Tiger Woods heet, maar als jullie samen een score van 62 slagen weten neer te zetten dan betekent dit dat je zelf ook wel een aardig balletje kan slaan. En zo bleek ook uit de beelden van het toernooi waarin de zoon van Tiger hem een aantal keer goed redde.

In ronde twee wist Charlie samen met zijn vader zelfs een ronde van -15 neer te zetten. Hoe knap is dat voor een jonge gast als Charlie met alle camera’s en alle druk die hij op zich krijgt van de buitenwereld omdat hij de zoon van Tiger Woods is. 

Uiteindelijk zijn Charlie en pa Tiger op de tweede plaats geëindigd van het toernooi, niet slecht dus. John Daly en zijn zoon deden het een aantal slagen beter. De zoon van Daly is echter ook wel een stuk ouder, dus we geven Charlie en Tiger nog even de tijd!

Tiger Woods en zoon gelijkenissen

Charlie en pa Woods lijken nogal op elkaar, en dan niet alleen qua uiterlijk. Ze gedragen zich opvallend genoeg ook op dezelfde manier. Het moment van slaan totdat ze de tee oppakken; identiek. De bekende ‘’club twirl’’ van Tiger die Charlie precies hetzelfde uitvoert, en ga zo maar door.

Zoon van Tiger Woods

Tiger Woods als pa van Charlie is uiterst trots op z’n zoon, zo vertelt hij na een interview van een toernooi dat ze samen hebben gespeeld.

‘’Het was fantastisch om weer met mijn zoon te spelen vandaag. We haalden veel grappen uit met elkaar tijdens de ronde. Vorig jaar was het al fantastisch om samen te spelen en dit jaar was dat echt niet anders. We hadden zoveel schik dit jaar. 

Het was ons doel om dit jaar een ‘’schone scorekaart’’ te houden tijdens de golfronde. We wilden dus geen bogeys maken, zoals we dat vorig jaar wel telkens deden, en dat is gelukt dit jaar. 

Ik vond alles gewoon fantastisch vandaag, desondanks dat ik niet fantastisch kon lopen met m’n knie. Ik moest nog veel in het golfkarretje naast mijn zoon rijden, dat was wel jammer. We hebben geprobeerd om de spirit er op deze manier in te houden en dat is gelukt’’ aldus Tiger.

Is Charlie Axel Woods enig kind?

Nee, Tiger Woods heeft een zoon en een dochter. Lees meer over de kinderen van Tiger Woods.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!