Home » Golfers » Tiger Woods » Tiger Woods kinderen

Tiger Woods kinderen

Overzicht

Onderwerp

De kinderen van Tiger Woods.

Van wie?

Tiger Woods, Amerikaanse golfer.

Tiger Woods kinderen

Tiger Woods heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk met Elin Nordegren. Zijn zoon Charlie, die inmiddels al aardig in de spotlights komt te staan en zijn dochter, Sam Alexis Woods. Vandaag verdiepen we ons in de kinderen van Tiger Woods.

Inhoudsopgave

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 15-11-2022

Charlie Axel Woods

Charlie Axel Woods, een van de kinderen van Tiger, wordt de laatste tijd steeds bekender. Het valt op dat de jonge Amerikaanse golfer goed presteert in toernooien (al is het voor de fun) die hij speelt samen met zijn vader.

De jonge Woods heeft volgens Hurricane Junior Golf Tour een scoring gemiddelde van zo’n 76 slagen per ronde. Niet gek. Het gemiddelde is berekend over slechts een aantal toernooien maar het laat wel zien dat het kind van Tiger zeker potentie heeft om een goede speler te worden. 

Zijn vader Tiger zal hem zo nu en dan wel een tip geven die hoogstwaarschijnlijk wel werkt. En met zo’n achtertuin, zoals pa Tiger heeft laten aanleggen, is het ook wel verleidelijk om dagelijks flink wat uurtjes te maken in de ‘’achtertuin’’.

Onder druk weet de jonge Charlie op belangrijke momenten een goede swing of een mooie putt te maken. Tijdens een podcast komt Charlie aan bod (bij Good Good) en de jongens daar menen gezien te hebben dat het kind van Tiger de bal al zo’n 250 yards (220 meter) weet te driven. Niet gek voor zo’n klein mannetje toch?

De mannen van Good Good (GM Golf) hebben Charlie ontmoet tijdens een toernooi voor de top-75 jeugdspelers in de wereld. Daar viel het de mannen op dat Tiger en zijn kind erg veel overeenkomende maniertjes hebben in hun doen en laten.

Of het nu het oppakken van de tee is, de backswing van beide heren of de zogenoemde club twirl (laten ronddraaien van de club na het slaan), het is echt vader en zoon.

Maar wat weten we nog meer over de jonge Charlie buiten dat hij goed kan golfen? Niet zoveel, en dat is misschien maar goed ook. De jonge Woods verdient het om in alle rust op te groeien.

Sam Alexis Woods

De dochter van Tiger, Sam Alexis Woods, is geboren in het jaar 2007. De naam Sam Alexis Woods was belangrijk voor het stel.

Tigers’ vader noemde hem namelijk altijd Sam. Tiger vroeg dan altijd aan zijn vader waarom dit het geval was. Tigers’ pa zei dan altijd dat hij vond dat Tiger meer op een Sam leek dan een Tiger. 

Tijdens een speech die Sam Alexis Woods onlangs gaf zei ze dat Tiger haar en Charlie heeft bijgebracht dat hard werken een belangrijk aspect is in het leven om succesvol te zijn in wat je doet. 

’Train hard, fight easy’’

Aldus de wijze woorden van de dochter van Tiger Woods. 

In de speech geeft Sam verder aan dat ze veel tijd met haar vader doorbrengt, of het nou via FaceTime is of wanneer ze de honden trucjes proberen te leren (dat niet lukt). 

Het is jammer dat we niet wat meer te weten zijn gekomen over Sam Alexis zelf, of misschien is dat maar beter ook. Want wellicht vaart ze er beter bij als ze op zo’n jonge leeftijd nog een beetje uit de spotlights gehouden kan worden.

Zie hieronder het volledige interview met een van de kinderen van Tiger Woods:

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!