Home » Golfers » Joost Luiten vriendin

Joost Luiten vriendin

Overzicht

Onderwerp

De vriendin van Joost Luiten.

Van wie?

Joost Luiten, Nederlandse golfer.

Joost Luiten vriendin

Joost Luiten is een van de beste golfers van Nederland. In de loop der jaren heeft Joost al zes keer gewonnen op het hoogste niveau.

Zijn vriendin, Melanie Jane Lancaster, is ook geen onbekende in de golfwereld. De ouders van Melanie hadden namelijk vroeger al een eigen golfbaan. Op het moment zijn de ouders van Melanie eigenaar van golfbaan The Dunes. Melanie is geboren en getogen in Zandvoort.

Hoe hebben Joost en Melanie elkaar leren kennen?

Tijdens Melanie haar werk, waarin zij op reis was voor de golfbond, kwam ze per toeval Joost Luiten tegen.

Melanie probeerde Joost te strikken voor een toernooi voor kinderen in Rotterdam. Of Joost zijn huidige vriendin toe heeft gezegd weten we niet. 

Ondernemende vriendin van Joost

Dat vriendinnen of vrouwen van bekende sporters golddiggers zijn of de heledag niets doen is misschien soms waar.

In het geval van Melanie in ieder geval helemaal niet. De vriendin van Joost is flink ondernemend. Naast dat ze schrijft over haar eigen leven heeft de op Golfvrouw.nl heeft ze ook een website waarop ze schrijft over haar eigen leven op de Tour. Ook organiseert Melanie haar eigen events voor dames.

Het wordt tijd dat we het niet meer over de vriendin van Joost Luiten hebben maar over Melanie Jane Lancaster zelf.

Melanie en Joost gaan trouwen

Joost Luiten heeft zijn vriendin onlangs ten huwelijk gevraagd. Uiteraard zei Melanie ja op de vraag van Joost.

Het gaat op dit moment even iets minder met de carriere van Joost, wel zegt hij heel gelukkig te zijn met zijn leven buiten de golfbaan.

Hopelijk komt Joost snel weer terug op het goede spoor. Het is in ieder geval goed nieuws om te horen dat Melanie en Joost in het huwelijksbootje stappen.

Leuke weetjes over de vriendin van Joost Luiten

Doordat de ouders van Melanie een golfbaan hebben en de vader van Melanie golfer is geweest zijn er veel leuke dingen te vertellen over de familie. Daarom hebben we wat leuke weetjes op een rij gezet over de vriendin van Joost. Wist je dat..

De vader van Melanie ook ook professioneel golfer is geweest? De pa van Melanie is een Engelsman en leerde tijdens een toernooi in Zandvoort zijn huidige vrouw kennen, de moeder van Melanie.

Melanie haar ouders veel helpt bij hun golfbaan The Dunes? De 9 holes baan ligt in de duinen van Zandvoort. Fantastisch toch, om daar eens te gaan spelen?

The dunes Zandvoort
Golfbaan the Dunes in Zandvoort

Het ouderlijk huis van de vriendin van Joost vol staat met golfclubs? Van echte houten clubs tot en met clubs van de laatste jaren; alle soorten clubs zijn er te vinden.

De vader van Melanie veel mee gaat op reis tijdens de toernooien van Joost? Zo zijn zowel de vriendin van Joost als haar vader veel aanwezig tijdens de toernooien.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!