Golfers

Je krijgt van ons altijd een onafhankelijk advies. Dat betekent dat we niet worden beïnvloed door merken of dat we tegen betaling bijvoorbeeld een goede review zullen schrijven over een bepaald model golftrolley.

Bekende Nederlandse golfers

Tja, wat zullen we er van zeggen. Nederland doet het niet slecht op het gebied van topgolf maar ook weer niet helemaal geweldig? Of zijn we dan een stel zeikerds bij Online Golfer Caddy? Wij zijn de bekende Nederlandse golfers eigenlijk die ons kikkerlandje vertegenwoordigen?

Hieronder hebben we een lijst opgesteld met golfers die bekend zijn, bekend waren of volgens ons gaan worden. Sommige van de deze golfers hebben we uitgelicht, je ziet ze dan in het overzicht hierboven:

Wil Besseling

Wil Besseling heeft al meerdere jaren ervaring op de DP World Tour en mocht in 2022 zelfs zijn eerste major spelen, waar hij de cut wist te halen. 

De carriere van deze Nederlandse bekende golfer gaat met ups en downs. Vanaf 2019 zit Besseling echter weer aardig in de lift omhoog. 

Anne van Dam

Anne van Dam is een bekende Nederlandse vrouwelijke golfster die zowel uitkomt op de LPGA Tour als de DP World Tour voor de dames. Anne komt uit Arnhem en is woonachtig in de Verenigde Staten.

Tijdens haar carrière wist ze al een aantal zeges binnen te slepen en kwam ze uit voor Nederland op de Olympische Spelen.

Joost Luiten

Joost Luiten is de meest succesvolle golfer en misschien ook wel bekende golfer van Nederlandse komaf. Luiten wist in zijn professionele carrière al zes overwinningen op zijn naam te zetten. 

Een van deze overwinningen was het voormalige KLM Open (tegenwoordig het Dutch Open). Meer lezen over Joost Luiten? Wij schreven wat over het vermogen van Joost en daarnaast wie zijn vriendin is

Daan Huizing

Daan Huizing is een bekende Nederlandse golfer. Als thuisbasis heeft Huizing golfclub de Hooge Vuursche. 

In zijn carrière is Huizing tot nog toe uitgekomen op het hoogste en het een na hoogste niveau dat we kennen in Europa op het gebied van golf (respectievelijk de DP World Tour en de Challenge Tour). 

Lars van Meijel

Van Meijel is een Nederlandse golfer die in Italië opgroeide en ook is begonnen met golf. De Nederlandse speler kwam in zijn tienerjaren naar Nederland en wist via een succesvolle amateurperiode de overstap naar de professionals te maken. Van Meijel balanceert in de begindagen van zijn carrière tussen de Challenge Tour en de DP World Tour in. 

Darius van Driel

De bekende Nederlandse golfer Darius van Driel is begonnen met golf op zijn elfde. De speler wist al gauw enkele amateurtoernooien op zijn naam te zetten. Meer lezen over Darius? Lees hier verder.

Floris de Haas

Floris de Haas is een professioneel golfer die in 2022 niet meer zo actief is in het professionele golf. Toch wist hij onlangs een overwinning in de wacht te slepen. De Haas, een bekende Nederlandse golfer, wist tijdens de Pro Golf Tour zijn eerste professionele win te boeken op de Gelpenberg.

Maarten Lafeber

Maarten Lafeber is een bekende Nederlandse golfer welke inmiddels niet meer actief is op het hoogste niveau. Lafeber wist tijdens zijn carriere onder andere het Dutch Open te winnen op de Hilversumsche. Daarnaast schreeft Lafeber het Kenya Open op zijn naam. In 2021 kondigde Lafeber aan te stoppen met professioneel golf.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!