Home » Golfclubs » Titleist TSI2 Driver

Titleist TSI2 Driver [Review 2022]

Overzicht

Onderwerp

Doelgroep

Voor de fervente golfer.

Partner prijs

Vanaf € 599,- vind de laagste prijs »

Titleist TSI2 Driver

De Titleist TSi2 Driver is het nieuwe paradepaardje binnen de collectie van Titleist. De nieuwe driver wordt opvallend veel gebruikt op de grote golf tours zoals de PGA Tour en de DP World tour.

We waren als erkende golf review website daarom benieuwd wat deze driver kan bieden. Is het ook een driver voor amateurgolfers en zo ja, wat hebben die eraan?

Inhoudsopgave

Leestijd: 8 min

Laatste bewerking: 09-01-2023

Deze driver is makkelijk om te slaan

De innovatie heeft het mogelijk gemaakt om een driver te ontwikkelen welke nog makkelijker is om te slaan. Die driver is tevoorschijn gekomen in de vorm van de Titleist TSI2 driver.

De TSi2 is lang en recht, alles wat je zoekt in een driver. Maar hoe kan het dat deze driver gemakkelijker is om te slaan dan andere drivers? Met andere woorden, welke technologische ontwikkelingen kunnen we verwachten van deze driver?

Titleist TSI2 Driver review

De TSi2 face insert

Titleist heeft een nieuwe technologie ontwikkeld waardoor het clubblad krachtiger over de gehele lengte. Wanneer de bal met het clubblad wordt geraakt zal dit daarom resulteren in een hogere balsnelheid. 

Sla je een bal verkeerd? Dan zul je met deze deze driver veel vergevingsgezindheid ervaren. Naarmate de drivers zich verder ontwikkelen worden minder geraakte ballen steeds minder afgestraft, dit resulteert in meer spelplezier, een ontwikkeling die ook weer duidelijk terugzien bij de TSi2.

Grootte versus looks

Door het design van het clubblad beweeg je gemakkelijker door de lucht met de TSi2. Waar je je kunt voorstellen dat een grote driver kop voor best wat weerstand kan zorgen in de lucht is het Titleist uitstekend gelukt om dit zoveel mogelijk te verminderen.

Door de verminderde weerstand raak je je bal met een hogere clubsnelheid waardoor de bal uiteindelijk verder zal vliegen.

Het geluid van de driver

Het geluid van de TSi2, wanneer je de driver goed raakt, is zeer prettig. Het is een soort dof geluid waarvan, wanneer je de bal raakt,  je meteen weet dat je de bal heerlijk hebt geslagen.

Consistentie

Het nieuwe paradepaardje van Titleist is consistent, zeer consistent. Met name op het gebied van de launch. Je slaat met deze driver de ballen heel gemakkelijk de lucht in. Ook voor golfers die soms moeite hebben met een mooie hoge balvlucht slaan is het een ideale driver.

Daarnaast is de TSi2 golfclub consistent op een ander gebied, namelijk wanneer je de bal niet in het midden van de club face raakt. De TSi2 zal niet voor rare vluchten zorgen zodat je bal altijd in meer of mindere mate in het spel zult kunnen houden.

Do or don’t?

We geven je onze eerlijke mening over de Titleist TSi2 driver en of je deze volgens ons wel of niet zou moeten kopen. 

Eerlijk is eerlijk, de driver is niet goedkoop. De driver van Titleist zit zeker weten in het hogere segment qua drivers. 

Maar op het moment dat we de kwaliteit tegen de prijs afzetten dan maak je met deze driver een goede deal. Veel fairways slaan, lange afstanden maken en weinig ballen kwijtraken is ook heel wat waard. 

De driver is ook al niet meer de aller, allernieuwste, dus het is mogelijk dat er mooie kortingen zijn bij bijvoorbeeld bol.com.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€599,00)
Laatste prijs update: 27 september 2023 - 01:02

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!