Home » Golfballen » Titleist Velocity

Titleist Velocity

Overzicht

Onderwerp

Doelgroep

Voor de golfer die opzoek is naar een golfbal voor het lange spel.

Partner prijs

Vanaf € 30,- vind de laagste prijs »

Titleist Velocity

De Titleist Velocity golfbal is bedoeld voor spelers die afstand willen maken. Direct vertaald betekent velocity dan ook snelheid. 

De Titleist Velocity golfbal is een zogeheten ‘’two-piece’’ golfbal, een golfbal welke uit twee delen bestaat, welke uitblinkt het maken van afstand. Wanneer je dus ver wil slaan is de Titleist Velocity een goede keuze.

Voordelen van de Velocity golfbal

De bal met een van de langste balvluchten

Voor het lange spel heeft deze golfbal een extreem lage spin, waardoor de bal vrij kan vliegen

Je kunt uitgaan van een hoge balvlucht met deze golfbal, of je nou je driver of een ijzer slaat

Rondom de greens is de touch van deze bal gewoon degelijk

Maximale afstand

De binnenkant van de Titleist Velocity golfbal lijkt een beetje op een komeet. Een harde binnenkant (LSX Core) waardoor de speler met deze bal meer balsnelheid genereert op het moment dat er met een full swing geslagen wordt. 

Binnenkant titleist velocity

Snelheid én gevoel

De cover van de golfbal (NaZ+) is bedoeld om spelers snelheid te bieden maar toch ook de zachte touch die je van Titleist golfballen gewend bent. De golfbal voelt vrij zacht aan wanneer je deze in je hand hebt, je hebt dus zeker niet de indruk dat je met een harde bal aan het golfen bent.

De lucht in en weg ermee

De dimples (putjes) op de Velocity golfbal zijn ervoor gemaakt om hoog de lucht in te gaan. Met deze golfbal kun je je driver en ijzer dus hoog de lucht in krijgen, lekker!

Maximaal speelplezier

Het gaat eigenlijk nergens over, maar dit model golfbal is vergelijkbaar in verschillende kleuren. Wij hebben al eens gespeeld met de gele en de oranje velocity, daar was niets op aan te merken, ondanks het feit dat witte golfballen normaliter onze voorkeur betreft.

Onze mening: betaalbare golfbal van hoge kwaliteit

Met de Titleist velocity golfbal haal je een hoge kwaliteit bal die betaalbaar is in huis. De golfbal biedt veel voordelen en is bijna voor de helft van de prijs verkrijgbaar ten opzichte van bijvoorbeeld de Pro V1

Vooral voor spelers die echt nog weleens een bal kwijtraken is een wat goedkopere bal, zoals de Titleist Velocity, een super alternatief tegenover de échte high-end ballen. Wat ons betreft valt de Velocity net onder de echte high-end ballen zoals de Pro V1x en Taylormade TP5.

Titleist Velocity kopen

Wil je de Titleist Velocity kopen? Dan hebben wij hieronder het goedkoopste alternatief voor je op een rijtje gezet, zowel voor de nieuwe als voor de tweedehands golfballen. Vaak zijn tweedehands golfballen qua kwaliteit niet heel veel minder ten opzichte van nieuwe golfballen, echter is het wel goed om even te kijken hoe de golfballen qua kwaliteit zijn beoordeeld. Er zijn namelijk verschillende klassen.

Vind de laagste prijs

Titleist Velocity

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€29,44)
Laatste prijs update: 22 februari 2024 - 03:02

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!