Home » Golfballen » Titleist Pro V1x

Titleist Pro V1x

Overzicht

Onderwerp

Doelgroep

Voor de golfer die opzoek is naar de beste golfballen.

Partner prijs

Titleist Pro V1x

De Titleist Pro V1x is een spin-off van de golfbal die de golfwereld veranderde de, de Titleist Pro V1. Maar wat is er dan anders aan de Pro V1x ten opzichte van haar grote broer, de V1? 

Op deze pagina leggen we je de verschillen uit maar vertellen we je ook waarom die Pro V1x nou juist een goede keuze voor jou zou kunnen zijn.

Inhoudsopgave

Leestijd: 8 min

Laatste bewerking: 18-01-2023

3 versus 4 lagen

De Titleist Pro V1x heeft één extra laag gekregen ten opzichte van de Pro V1. Met deze extra laag probeert Titleist de carry afstand voor de driver en lange ijzers te verlengen terwijl de bal nog evenveel spin genereert rondom de greens in vergelijking met de Pro V1.

De motor van de Pro V1x

Het geheim van de Pro V1x vind je terug in het midden van de bal, waar vier lagen verwerkt zitten. Door de ZG 2.0 Process Dual Core sla je verder met je Pro V1x bal.

Meer snelheid mét spin

De Pro V1x is zo ontworpen dat je spin kunt combineren met snelheid. Waar een normale golfbal zijn snelheid verliest door spin vliegt de Pro V1x gewoon door.

Zachte buitenkant voor controle

De Urethane buitenkant van de Pro V1x zorgt voor controle tijdens het tijdens de short game. De buitenkant laat het balletje zacht aanvoelen en je speelt deze Titleist bal met heel veel spin.

Dimples voor hoogte en afstand

Het ‘’getegelde’’ dimple design met 348 dimples zorgt ervoor dat je afstand kunt maken, met een hoge vlucht die ook nog eens consistent is.

Pro V1x kopen?

De Pro V1x golfbal van Titleist is over het algemeen niet heel erg goedkoop, maar zijn prijs absoluut wel waard. 

Je hebt de mogelijkheid om de golfbal nieuw te kopen maar ook als tweedehands golfbal. Je ontvangt dan Pro V1’s die een aantal keer geslagen zijn maar echt nog prima spelen.

We hebben hieronder zowel de goedkoopste nieuwe als tweedehands Pro V1x’s voor je neergezet. We hebben verschillende aanbieders voor je vergeleken, zodat je zeker weten de laagste prijs betaald voor je Pro V1x golfballen.

Vind de laagste prijs

Gele titleist pro v1x

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€56,58)
Laatste prijs update: 22 februari 2024 - 03:02

Veelgestelde vragen

Wat is de Titleist Pro V1x left dash?

De Pro V1x left dash genereert een nog lagere spin tijdens full swings dan de Pro V1x, wat betekent dat je nog verder zal gaan slaan met de Pro V1x left dash ten opzichte van de Pro V1x. 

Het left dash model vliegt iets lager dan de Pro V1x, dit komt doordat de bal minder spin genereert.

Wat is een goedkoper alternatief voor de Pro V1x?

Een goedkoper alternatief is lastig te zeggen, maar heb je een wat lager budget te besteden kijk dan eens naar de Titleist AVX, Pinnacle soft of de Wilson Duo Soft +

Heb jij een vraag of de Titleist Pro V1x?

Stel je vraag via info@onlinegolfercaddy.com

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!