Home » Golfballen » Pinnacle soft golfballen

Pinnacle Soft golfballen

Overzicht

Product

Doelgroep

Voor de golfer die opzoek is naar kwalitatief goedkope golfballen.

Partner prijs

24,99 Hier kopen >

Pinnacle Soft golfballen

Pinnacle ballen, ze zijn populair in Nederland volgens de heren van Podje Golf (Nederlandse Golf Podcast). Ze vertelden er ook direct bij waarom; omdat ze goedkoop zijn. 

Een specialist op het gebied van golfballen, vraag me niet wie, vertelde bij de heren van Podje Golf dat Pinnacles alleen in Nederland zo populair zijn. Ra, ra, ra, hoe zou dat nou kunnen?

Tuurlijk, omdat ze goedkoop zijn. Pinnacle ballen worden in dezelfde fabriek gemaakt als Titleist ballen. Kwalitatief dan misschien toch wel aardig?

Vandaag gaan we het hebben over Pinnacle Soft golfballen, volgens ons toch wel een briljantje binnen het regime van de Pinnacle golfballen.

Top #3 Pinnacle Soft golfballen aanbieders

Laag totaalbedrag

Pinnacle soft golfbal

12 golfballen

Goedkoop

Tijdelijk niet verkrijgbaar bij Decathlon

Onze favoriet

Soft pinnacle golfbal

15 golfballen

2e halve prijs

Prijs: € 1,33 per stuk

Bol.com

Pinnacle soft golfballen 15 stuks

15 golfballen

Gratis verzending

Prijs: € 1,76 per stuk

Wat kan ik verwachten van de Pinnacle Soft?

De naam spreekt uiteraard al boekdelen en dat kunnen wij, als golf experts bij Online Golfer Caddy (kuch kuch), zeker beamen. De bal voelt in ieder geval heerlijk zacht wanneer je ‘m een goede tik geeft.

Soms speel je wel eens met een bal, al dan niet gevonden, waarvan je het gevoel krijgt dat ‘ie je vertrouwen geeft. Een Pinnacle Soft is dat volgens ons zeker. 

Het blijft natuurlijk een gevoelskwestie, die golfballen. Voor zover wij gehoord hebben vinden over het algemeen de mid- en hoge handicappers de Pinnacle Soft een uitstekende bal om mee te spelen.

Wanneer je echt lager gaat qua handicap en hoger qua swingsnelheid, dan zijn er vast betere opties qua golfballen welke bij je spel passen. Laten we de feiten maar eens op een rijtje zetten over de Pinnacle Soft.

Voor welke golfer is de Pinnacle Soft eigenlijk bedoeld?

Op de PGA of de Europese Tour hebben wij de Pinnacle Soft golfballen in ieder geval nog nooit gezien. Zou dat wat betekenen? 

In de lage landen, en dan vooral Nederland, zien we de Pinnacles maar al te vaak rondvliegen. En dan vooral daar waar de handicaps hoog zijn en de scores nog hoger.

Even zonder dollen, voor wie is de Pinnacle Soft golfbal nou eigenlijk bedoeld, volgens de makers?

Wat is er minder aan de Pinnacle Soft?

Doordat het een tweelaags bal is welke is geoptimaliseerd voor snelheid (bij ballen met twee lagen is het óf een hoge spin rate óf afstand) is het zo dat er over het algemeen meer rol in de bal zit waardoor de bal op de green langer door rolt dan een bal met meer spin. 

De vraag is echter of je je hier als golfer met een hogere handicap druk over zou moeten maken. Als je hem lekker raakt en hij is iets te lang, tja so be it.

Conclusie: do or don’t

Is het verstandig om met de Pinnacle Soft in zee te gaan? Je hebt er waarschijnlijk weleens eentje gevonden en ermee gespeeld. Zeg nou zelf; fijn balletje toch?

Als de bal past bij jouw swingsnelheid en je portomonnee, dan zeggen wij dat de Pinnacle Soft een dikke aanrader is.

Pinnacle feel golfballen

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!