Home » Golfballen » Golfballen aanbieding

Golfballen aanbieding

Overzicht

Product

Doelgroep

Voor golfers die net zijn begonnen met golf of gewoon niet zoveel aan ballen wil spenderen

Partner prijs

29,99 Hier kopen >

Golfballen aanbieding

Op het moment dat je begint met golfen dan weet je het; golfballen zijn er om weg te slaan. Hoeveel ballen een golfer in zijn leven kwijtraakt is lastig te zeggen. Maar wanneer je eenmaal fanatiek begint te spelen dan is het de kunst om je balletjes bij elkaar te houden en er zo min mogelijk weg te slaan.

Vandaag gaan we je helpen. Waarmee? Nou, met een hele belangrijke missie. We gaan er namelijk voor zorgen dat jij zometeen op de hoogte bent van de beste golfbal aanbiedingen. Uiteraard, van de beste aanbiedingen. 

Om maar vast meteen de spijker op z’n kop te slaan zetten we hieronder direct de beste drie aanbiedingen voor je op een rij. Zo kun je direct je slag slaan. Vaak zijn het tijdelijke aanbiedingen van de golfballen dus wacht niet te lang. Voor je het weet is de aanbieding weer gevlogen.

Top #3 golfballen aanbieding

Top keuze

Titleist top 3 golfballen aanbieding

Titleist

12 golfballen

25% korting

Tweede doos halve prijs

Prijs: € 59,99

Onze favoriet

Callaway top 3 golfballen aanbieding

Callaway Diablo Tour

12 golfballen

25% korting

Tweede doos halve prijs

Prijs: € 29,99

Prijs-kwaliteit

Black Diamond top 3 golfballen aanbieding

Black Diamond

24 golfballen

11% korting

Tweede doos halve prijs

Prijs: € 24,99

Jumbo golfballen aanbieding: tweede halve prijs

Golfballen bij de Jumbo zijn hot tegenwoordig. Het klinkt misschien als een ietwat standaard aanbieding maar je krijgt bij de Jumbo de tweede doos golfballen voor de halve prijs. Zo heb je direct je ballen voor de komende tijd binnen en krijg je een redelijke korting van 25%. Hebben of niet hebben. Voor ons als gierige Hollanders toch weer wat procenten korting. 

Laten we het een op een rijtje zetten voor een paar verschillende soorten golfballen. Hoeveel gaan we precies besparen met deze aanbieding? Dat is wat we willen weten, snap dat dan!

Black Diamond golfballen aanbieding

Ja, we beginnen onderaan de lijst. En deze golfbal is zeker niet de favoriet van iedereen. Echter is het wel een golfbal die prima te gebruiken is voor beginners en daarnaast ook nog eens betaalbaar. Maar we blijven eerlijk, als je een Black Diamond vindt in de rough dan maakt dit je niet meteen heel erg blij.

Black diamond golfballen aanbieding

Wat betaal je nou voor die Black Diamondjes bij Jumbo in de aanbieding? Een doos van 24

Black Diamonds kost bij de Jumbo Golf 25 euro. Met andere woorden, je bent één euro per bal kwijt. Wanneer je ervoor kiest om twee doosjes te kopen dan kun je gebruik maken van de aanbieding 2e halve prijs. 

Met andere woorden; tweede doosje halve prijs betekent een aanbieding van 12,50 euro. ofwel een besparing van 25%. Best lekker om even mee te pakken. Om het even in golfballen te berekenen, krijg je toch 12,5 bal gratis. Mooi meegenomen toch? Kun je weer een paar rondjes extra van spelen.

Aanbieding van de Callaway Diablo golfbal

De Callaway Diablo golfbal is er een welke de tand des tijds doorstaat. Een golfbal die we al een tijdje vinden in de struiken en op gekke plekken de roughs. Wanneer je deze golfbal vindt dan word je alweer een stukje vrolijker dan bij de Black Diamond. 

De Callaway Diablo is op het moment van schrijven grof in de aanbieding bij Jumbo Golf. De golfballen, welke normaal 39,99 per dozijn kosten, zijn nu te koop voor 29,99. Boven op deze aanbieding komt ook nog eens het feit dat je het tweede dozijn voor de halve prijs krijgt. Dubbele aanbieding dus.

Callaway Diablo golfballen aanbieding

Dat betekent dat je 24 ballen van erg goede kwaliteit dus koopt voor een prijs van om en nabij 45 euro. Met een prijs per bal van minder dan 2 euro kom je dan echt goed uit.

De absolute topper: Titleist Pro V1 aanbieding

De absolute top bal is eigenlijk nooit voor een absolute bodemprijs te koop. Bij Jumbo Golf, waar je de tweede doos ballen voor de halve prijs krijgt is toch wel zo’n beetje de beste kans op een aanbieding. 

Titleist Pro V1 golfballen aanbieding

Een dozijntje ballen dat 59,99 euro kost koop je graag in de aanbieding, dat snappen we. We kunnen het helaas niet beter voor je maken dan 90 euro voor 2 dozijnen. Dat betekent 24 ballen voor 90 euro. Met andere woorden, in plaats van 6 euro per pro v1 betaal je in de aanbieding nog 3,75 per bal. Aanzienlijk verschil toch?

De golfbal aanbieding: waar vind je ze?

Best begrijpelijk dat je op zoek bent naar een goede aanbieding qua golfballen. Zowel wanneer je een beginnend golfer bent als dat je een golfer bent die de sport al wat langer beoefent. Dat zit namelijk zo.

Wanneer je beginnend golfer bent speel je over het algemeen met wat goedkopere ballen. Je zou zeggen; dat is voordelig. Maar het geval is dat je vaker een bal wegslaat. Onderaan de streep ben je dan alsnog je geld kwijt, ook al speel je met goedkope ballen.

Wanneer je een gevorderde golfer bent dan speel je vaak met een wat duurdere bal welke je wat meer gevoel of meer lengte geeft. Deze ballen kunnen vaak tot wel 6 euro per bal kosten. Dan snappen wij wel dat je even op zoek gaat naar een aanbieding. 

Om de reden dat golfers op zoek zijn naar verschillende soorten qua kwaliteit hebben we ook hieronder verschillende categorieën qua kwaliteit en aanbiedingen voor je op een rij gezet. Zo is er voor de betere golfer en ook voor de beginnende golfer een passende aanbieding.

Titleist Pro V1 golfballen aanbieding

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!