Home » Golfballen » Golf Ballenraper

Golf Ballenraper

Overzicht

Product

Golf Ballenraper

Doelgroep

Voor iedere golf(st)er

Partner prijs

38,95 Hier kopen >

Golf Ballenraper

Ja ja, we hebben het allemaal al wel eens gezien. Iemand met een heel handige accessoire op de golfbaan waarvan jij bij jezelf dacht; die moet ik ook hebben. We hebben het uiteraard over de golfballenraper of gewoon de ballenraper, het is maar net hoe je ‘m wil noemen.

Er zijn eigenlijk twee soorten ballenrapers. De eerste soort is de enkelvoudige koker ofwel gewoon een plastic buis. Met deze koker pak je ongeveer 20 ballen op. Dan heb je nog de golfballenraper met een zak eraan vast. Deze ballenraper is meestal goed voor zo’n 70 ballen

Inhoudsopgave

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 26-04-2023

Hieronder vind je de twee ballenrapers. We hebben al direct de beste aanbieding voor je uitgezocht, goedkoper ga je ze dus waarschijnlijk niet vinden. 

Ballenraper golf: moet ik een grote of een kleine kiezen?

Als het voor jou nog niet helemaal duidelijk is of je nou voor een grote of kleine golfballenraper zou moeten gaan lees dan rustig even verder. We leggen hieronder even uit wanneer welke ballenraper het best past.

Sla je, wanneer je oefent, veel of weinig ballen achter elkaar?

Mag je op de vereniging gebruik maken van driving range ballen op de pitch en chipping green? Dan is de kans aanwezig dat je een emmer uit de ballenautomaat haalt en flink wat ballen hebt waarmee je kunt chippen of pitchen. Meestal zijn dit er in ieder geval wel meer dan 20.

Als je jezelf hierin herkent, en je slaat vaak meer dan 30 ballen dan kan het een goed idee zijn om voor de grote ballenraper te gaan. Dit scheelt je heen en weer lopen om de ballen op te halen waardoor je langer de tijd hebt om te oefenen.

Mag je geen ballen gebruiken van de ballenautomaat op de driving range en moet je je eigen ballen gebruiken? Vraag jezelf eens af of je überhaupt meer dan twintig ballen in je golftas hebt zitten.

Logischerwijs is de ballenraper waarin ongeveer twintig ballen passen dan beter geschikt.

Oefen je lang dezelfde afstand achter elkaar?

Wanneer je veelvuldig dezelfde afstand oefent tijdens het chippen en het pitchen en je slaat wel zo’n 50 ballen per afstand, dan kan de grote ballenraper met magazijn misschien wel beter bij jou passen. Zo hoef je tijdens het oefenen van dezelfde afstand niet telkens heen en weer te lopen om je ballen te halen.

Wissel je veelvuldig, bijvoorbeeld om de vijf ballen, van afstand? Dan is het logisch dat je tussendoor je balletjes op wil halen en daardoor is een kleinere ballenraper meer dan voldoende.

Oefen je vaak gelijktijdig met dat je speelt?

Veel golfers gaan eerst oefenen en later de baan een. Een grote ballen opraper voor golf kan dan voor veel ballast zorgen wanneer je bijvoorbeeld geen kluisje hebt of geen zin hebt om naar de auto te lopen om je ballenopraper op te bergen.

Een kleine ballenopraper kan vaak in een van de vakken van je golftas waardoor je deze gemakkelijk mee de baan in kunt nemen wanneer je van plan bent om lekker te gaan spelen je beschikt over een golftrolley.

Ballen opraper golf conclusie

Een ballen opraper tijdens het golfen kan je spelplezier écht beïnvloeden, vooral wanneer je moeite hebt met bukken of hier gewoonweg geen zin in hebt. 

Daarnaast maximaliseer je je trainingstijd waardoor iedere minuut op de golfbaan goed benut wordt. Jij slaat toch ook liever een paar ballen extra weg dan dat je de helft van de tijd aan het rapen bent?

Alle golfballen rapers bekijken?

Leestijd: 4 min

Laatste bewerking: 26-04-2023

Golf ballenraper

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!