Home » Golf trainer » Jeroen Dackers

Jeroen Dackers

Overzicht

Onderwerp

Wie

Jeroen Dackers

Waar

Landgoed Bergvliet

Jeroen Dackers

Jeroen Dackers is een PGA Holland B pro golf coach in opleiding. Na een aantal jaren zelf fanatiek te golfen ontdekte Jeroen dat hij steeds meer vragen had over het golfen. Waarom slaat hij de bal zoals hij die slaat? Waarom kost de ene golf putter meer dan de andere golf putter? Waarom hebben we eigenlijk zoveel verschillende keuzes als we kijken naar de materialen?

Jeroen had zoals die zelf zegt het ‘virus goed te pakken’. Wij van Online Golfer Caddy herkennen ons daar gelijk in. Nadat je eenmaal begonnen bent met deze prachtige sport wil je alles te weten komen.

Door het vele oefenen en trainen van Jeroen Dachers ging hij al snel naar een single handicap. Vlak voor het bereiken van een single handicap benaderde Jeroen de WGTF en PGA om een golf pro te worden. Jeroen koos er voor om PRO te worden via de organisatie van de PGA.

Na een succesvolle introductie heeft Jeroen daar zijn opleiding C tot PGA Holland golf coach succesvol afgerond. Direct daarna starte hij met de B PRO opleiding.

Naast dat Jeroen Dackers door het hele land club fittingen geeft, kan je ook lessen en clinics bij hem volgen. Deze lessen geeft hij op Landgoed Bergvlieg en ook is Jeroen regelmatig te vinden op de Strijensche en bij de HGE golf.

Tijdlijn Jeroen Dackers

2017

Begonnen met golfen en GVB/baanpermissie gehaald.

2021

Opleiding C tot PGA Holland golf coach succesvol afgerond 

2022

Begonnen opleiding B tot PGA Holland golf PRO

2022

Club fittingen in heel Nederland

2022

Jeroen geeft les en clinics op Landgoed Bergvliet en op de Strijensche en bij de HGE golf

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!