Home » Golf trainer » Aanmelden Golf Trainer

Aanmelden Golf Trainer

Overzicht

Onderwerp

Golf professional

Meer zichtbaarheid voor jou als golf professional? Meld je aan op Online Golfer Caddy.

Aanmelden Golf Trainer

Je bent een golf professional en geeft al jaren les aan fanatieke golf(st)ers in Nederland? Wij van Online Golfer Caddy bieden jou de kans om meer zichtbaarheid te krijgen voor jou als golf professional. Online Golfer Caddy is het snelst groeiende golf platform van Nederland en samen met jou willen wij de volgende stap zetten.

Op de pagina golf trainers zijn wij bezig een compleet beeld van Nederlandse golf professionals te creëren. Wat nu nog relatief klein is, zal in de komende maanden gaan groeien tot een uitgebreide pagina waarop bezoekers van Online Golfer Caddy de voor hun beste golf trainers kunnen uitkiezen. Meld je hieronder gratis aan via het aanmeldformulier en krijg je eigen pagina op Online Golfer Caddy.

Inhoudsopgave

Leestijd: 8 min

Laatste bewerking: 16-12-2022

Aanmeldformulier

Laat dit veld blanco
0/175 Min. woorden
Voorbeeld: 1990: begonnen met golfen 1998: certificaat behaald PGA-A 2001: begonnen als trainer op the Dutch 2003: aanvullende training behaald: lesgeven aan golfers met een fysieke beperking 2005: golfschool de golftrainer begonnen etc.
Heb jij nog iets te vermelden aan de beheerder(s) van Online Golfer Caddy? Laat het hier onder weten.

Algemene voorwaarden

Gratis een webpagina op Online Golfer Caddy? Dat klinkt te goed om waar te zijn. Toch hebben wij besloten om gratis voor jou een pagina aan te maken als golf trainer/professional. Hieronder onze algemene voorwaarden waar jij mee instemt.

  • Heb jij een website ingevuld? Wij linken naar jou website en jij linked terug naar onze website. Dat mag naar iedere willekeurige pagina zijn op Online Golfer Caddy.
  • Heb jij een of meerdere social mede kanalen ingevuld? Dan verwachten wij een post van jou op een of meerdere social media kanalen met een link naar een willekeurige pagina op Online Golfer Caddy.
  • Je geeft Online Golfer Caddy toestemming om foto’s van jou als golf trainer te plaatsen.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!