Home » Golf Gadgets

Golf Gadgets

Overzicht

Onderwerp

Golf gadgets

Koopgids

De top 10 gadgets van 2022

Partner prijs

Vanaf € 5,- tot € 10.000,-

Top 10 beste golf gadgets

Gadgets, tja het blijft een ding. Golfers staan erom bekend dat ze van de nieuwste spulletjes houden op het gebied van golf. 

Maar wat zijn nou eigenlijk die vette gadgets op het gebied van golf? Dat vertellen we je in dit artikel.

Na het lezen van dit artikel weet je meer over de beste, meest bizarre en coole gadgets voor golfers en golfsters.

We hebben zowel betaalbare als dure gadgets op een rij gezet. Superleuk voor de kerstdagen. Ben je klaar voor de top-10? Let’s go.

#1 De ballenraper

De golf ballenraper is eigenlijk een onmisbare gadget in de golftas van iedere golfer die zo nu en dan weleens staat te oefenen op de golfbaan.

Golf ballenraper product

Met een golfballenraper kun je namelijk 20 balletjes klikken in de tube waardoor je, wanneer je de balletjes geslagen hebt, deze snel weer bij elkaar kunt klikken.

Je kunt met deze golf gadget de ballen dus snel bij elkaar verzamelen. Dat scheelt bukwerk en daarnaast kun je meteen weer verder oefenen.

Met een normale ballenraper verzamel je twintig golfballen tegelijk. Wij hebben de ballenraper al jarenlang in onze golftas zitten en gebruiken deze iedere keer nog wanneer we gaan oefenen.

We hebben deze als nummer 1 gadget genoteerd omdat dit een gadget is waar je echt wat aan hebt, hij is betaalbaar en daarnaast is het een onverwoestbaar item.

Een ballenraper is goed te betalen. De ballenraper van Firsttee koop je bij bol.com voor nog geen 35 euro. Met deze gadget als kado maak je iedere golfer super blij!

#2 Golfbalhengel

De golfbalhengel, de naam zegt het eigenlijk al. Met de golfballen hengel kun je golfballen van plekken ophengelen waar je met een golfclub of met de hand niet bij kan komen.

Deze gadget is super handig, want iedere golfer dit slaat zo nu en dan weleens een balletje het water of een bosje in.

Golfballen zijn niet goedkoop, dus het is een prettig idee dat je deze met de golfballen hengel dan weer terug kunt halen om vervolgens weer met deze bal verder te spelen. 

Een golfballenhengel is er in meerdere formaten. Wij hebben hieronder het meest populaire formaat voor je neergezet. Met dit formaat kun je in principe alle golfballen zo’n beetje wel weer terughalen.

Wij zeggen altijd maar, een beetje doorgewinterde golfer heeft toch echt wel een golfballen hengel in zijn of haar golftas zitten. 

Ook de golfbalhengel is verkrijgbaar tegen een niet al te dure prijs, hij is praktisch en je beleeft er leuke momenten bij.

Het is tijdens een rondje golfen altijd leuk om met een paar extra golfballen terug te komen. Jij kunt namelijk op plaatsen komen met de hengel waar anderen niet kunnen komen.

Dat betekent minder golfballen kopen en meer golfballen vinden. Stiekem toch de droom van iedere golfer?

#3 Groove sharpener

De groove sharpener is de ideale tool / gadget voor golfers die hun golfclubs eens even een upgrade willen geven.

Fistee golfclub schoonmaken set

Op het moment dat je al een tijdje met de dezelfde golfclubs speelt dan is het nou eenmaal het geval dat er wat vuiligheid in de groeven van de golfclubs blijft zitten. Hoe goed je ook poetst.

Daarnaast worden de groeven van de golfclub ook steeds iets minder scherp, waardoor je de bal niet meer zo kunt raken zoals dat bedoeld is.

Met de groove sharpener kun je het vuil uit je golfclubs halen en ze weer ouderwets scherp maken zodat je de bal weer optimaal kunt raken.

Er zijn tests gedaan waarin naar voren komt dat golfclubs die zijn behandeld met de groove sharpener tot een even goed resultaat leiden ten opzichte van nieuwe golfclubs.

Met deze gadget tover je je gebruikte golfset in een mum van tijd dus weer om in een nieuwe set voor een paar euro. Wie wil dat nou niet?

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

jumbosports.com (€6,99)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:25

#4 Putting mat

Dat het in Nederland tijdens de winterdagen nogal koud is, dat mag geen verrassing zijn.

Trainen op de golfbaan wordt dan onbehaaglijk. En dan hebben we het er nog niet eens over gehad dat de greens best vaak gesloten zijn in de winters.

Of je bent gewoon heel druk waardoor je niet zoveel tijd hebt om vaak naar de golfbaan te gaan. 

Je wil wel oefenen, maar het gaat gewoon niet.

Putt mat Pure golf

Met de putting mat kun je in de winter wél gewoon door blijven oefenen. 

Op een putting mat maakt de golfbal dezelfde snelheid als op de green in de baan. Zo kun je dus in een levensechte situatie trainen, maar dan gewoon thuis of op kantoor.

De putting mat is dus een ideale gadget voor mensen die hun golfspel thuis graag verder willen ontwikkelen.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€59,95)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:25

#5 Well-putt training aid

De Well-putt training aid is wederom een gadget die gericht is op het putt onderdeel op de golfbaan. 

De Well-put training aid dwingt je ertoe om de perfect putt te maken, anders dan raakt je bal de ‘’hole’’ niet.

Wellputt welling putting mat 4m

Met deze trainings aid gadget maak je het putten dus extra moeilijk waardoor het in de baan een stuk makkelijker af gaat.

Daardoor ga je gegarandeerd meer putts holen in de baan. Hoe lekker is het als je met je putten je gemiddelde score tot wel vijf slagen omlaag kunt krijgen?

De Well-putt training aid wordt gebruikt door professionele golfers op de Europese en PGA Tour zodat zij hun putting op het scherpst van de snede kunnen houden.

#6 Afstandsmeter

De afstandsmeter is een echte gadget voor op de golfbaan, die tegelijkertijd super veel meerwaarde biedt.

De betere golfers dragen allemaal een afstandsmeter met zich mee op de golfbaan.

Rangefinder golf afstandsmeter view

In de afstandsmeter bevindt zich een laser waarmee de afstand tot de vlag of een andere afstand gemeten kan worden. 

Hierdoor weet je precies hoever je moet slaan tot het target. Men zegt altijd; meten is weten. En dat is in dit geval echt zo.

Met deze gadget krijg je meer vertrouwen op de golfbaan waardoor je de bal gemakkelijker slaat en dichter bij je doel kunt neerleggen. 

Het gevolg is lagere scores en beter golfen. Het is een ideaal cadeau om te geven aan jezelf of een golfer die dicht bij je in de buurt staat.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€299,00)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:25

#7 Elektrische golftrolley

De elektrische golftrolley, misschien wel de ultieme golf gadget. Maar zeker niet de goedkoopste. 

Met een elektrische golftrolley, de naam zegt het al, hoef je je golftrolley niet meer vooruit te duwen. Zo kun je als golfer heerlijk van het spel en de omgeving genieten zonder ook maar enige inspanning te leveren.

Elektrische golftrolleys zijn in twee varianten verkrijgbaar. Er bestaan namelijk zelfrijdende elektrische golftrolleys welke bestuurbaar zijn met een afstandsbediening. Daarnaast zijn er elektrische golftrolleys die ‘’gewoon’’ vooruit rijden maar die je wel zelf moet besturen.

Vind de laagste prijs

#8 Garmin R10

De Garmin R10 is voor de echte fanatiekelingen op de golfbaan, wat is een gadget is dit. 

Met de Garmin R10 kun je je golfslagen tot in de grootste details opmeten. Weten hoe ver je slaat, welke balvlucht je golfbal maakt en nog veel meer.

Garmin R10

Je kunt met de Garmin R10 zelfs alle golfbanen spelen in de de wereld, met de Garmin Golf app.

Zo kun je in de winter heerlijk genieten van het golfspel terwijl er buiten sneeuw ligt, het een natte bedoeling is en je niet naar de golfbaan kunt omdat het snel donker wordt. 

Wil je dus echt aan je golfspel gaan werken (in de winter) en je resultaten meten? Dan is de Garmin R10 de ideale golfgadget voor jou.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€449,95)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:25

#9 Het golfhorloge

Het golfhorloge is een gadget die veel golfers al hebben maar ook nog heel veel golfers nog niet.

Met het golfhorloge kun je door de baan heen navigeren. Je kunt zien hoever je nog moet slaan, hoe ver je al geslagen hebt en waar je moet oppassen voor hindernissen.

Golfhorloge screens garmin s62

Het golfhorloge is dus je beste vriend op de golfbaan. Met horloges van het merk Garmin kun je in principe alle banen wereldwijd op je golfhorloge inladen. Jep, ook de golfbaan bij jou in het dorp. 

Daarnaast kun je scores bijhouden en je progressie tracken met een golfhorloge, hoe ideaal is dat? 

Deze gadget heeft ook een functie naast de golfbaan. Zo kun je namelijk met het golfhorloge ook nog eens zaken als je hartslag meten, de tijd zien en Whatsapp berichten lezen. Super handig en praktisch dus.

Vind de laagste prijs

Vind de laagste prijs:

amazon.nl (€272,61)
Laatste prijs update: 30 november 2023 - 02:25

#10 De golfsimulator

We sluiten af met de meest extreme gadget; de golfsimulator. En ook meteen de meest dure.

Want als je een op en top golfsimulator in je garage of andere kamer laat bouwen dan ben je zo meer dan 10.000 euro kwijt. En dat is voor de meeste mensen geen grapje.

Mocht je echt een liefhebber van golf zijn dan is het het wel waard om te overwegen in hoeverre een golfsimulator meerwaarde heeft voor jou als golfer.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!