Home » Golf Cadeau

Golf Cadeau

Overzicht

Product

Golf Cadeau

Items

Cadeaukaart, Golfhandschoenen, Tees, Putt Matt, Rangefinder en golfballen

Golf Cadeau

Weet je helemaal niks van golf af maar wil je een familielid, vriend(in), vader of iemand anders een golf cadeau geven? Geen probleem, wij helpen je verder. In dit artikel laten we je nuttige golf cadeaus zien waar je iedere golfer blij mee weet te maken. 

Je kunt op ons vertrouwen. We hebben golf cadeaus in verschillende prijscategorieën geselecteerd zodat je met ieder budget uit de voeten kunt! We gaan hieronder verschillende producten met je doornemen en we zullen je meteen laten weten hoe duur het is zodat je weet of dat het wel of niet iets voor jouw portemonnee is!

Geef een cadeaubon van Jumbo Golf

van € 5 tot € 250

Tja, dit had je waarschijnlijk zelf ook wel kunnen bedenken, maar toch. Aan een cadeaubon kun je nooit wat fout doen, en al helemaal niet als deze van Jumbo Golf is. Misschien wist je niet dat Jumbo Golf bestond, hebben we je dan toch een beetje op weg geholpen? 

Jumbo Golf is namelijk de grootste golf keten van Nederland. Als je gaat voor een cadeaubon van Jumbo golf dan kun je écht niets verkeerd doen. Jumbo golf biedt de cadeaubonnen aan vanaf 5 euro tot en met 250 euro. Zo is er voor een ieder wat wils.

Wanneer je een cadeaubon van Jumbo geeft kan iedere golfer zich uitleven. Of diegene nou golfballen, nieuwe golfclubs, een nieuwe golftrolley of een nieuwe tas nodig heeft. Jumbo heeft alles, zowel online als in de winkel.

Wist je dat Jumbo Sport ook fysieke locaties heeft? Bekijk ons uitgebreide review van Jumbo Sport »

Geef een golfhandschoen cadeau

van € 12,99 tot € 29,99

Een nieuwe golfhandschoen heeft iets magisch voor een golfer. Alsof je een nieuw paar sokken aantrekt wanneer je alleen nog maar sokken hebt waar gaten in zitten. It just hits different. Zo gek is deze vergelijking nog niet eens.

Kijk maar eens op de golfbaan hoeveel golfers er rondlopen met afgetrapte golfhandschoenen of golfhandschoenen waar de gaten in zitten. Die golfhandschoenen hadden al lang vervangen moeten worden. Oh nee, jij komt natuurlijk nooit op de golfbaan.

Nou, neem maar van ons aan dat er veel golfers met afgetrapte golfhandschoenen lopen. Verkijk je er niet op; het merk is van belang bij golfhandschoenen. Footjoy is altijd een goede keuze. Titleist is ook goed. Wij zetten een aantal prima handschoenen voor je op een rijtje, no worries.

Voor junioren

Footjoy junior golf handschoen links

Footjoy

Junior (Unisex)

Linkerhand

Prijs: € 12,99

Onze favoriet

Titleist golf handschoen

Titleist

Heren

Rechterhand

Prijs: € 29,99

Prijs-kwaliteit

Footjoy Weathersoft Golf Handschoen

Footjoy

Dames

Linkerhand

Prijs: € 14,99

Geef tees als golf cadeau

van € 1,95 tot € 32,95

Tees? Wat is dat nou weer voor raar woord. Een tee druk je in de grond en daar leg je je balletje op om deze vervolgens weer weg te slaan. 

Tees zijn een schaars goed bij veel golfers, je kunt er nooit genoeg van hebben. Er wordt meestal onderscheid gemaakt tussen houten tees en plastic tees. Nu hoor ik je denken; oke dan ga ik voor de houten tees, dat is immers milieuvriendelijker.

Dat is niet helemaal het geval. Het verrekte van houten tees is namelijk dat je deze vrij snel doormidden slaat waarna je er niet meer zoveel aan hebt. Plastic tees zijn over het algemeen niet kapot te krijgen. Tenzij je heel goed je best doet. 

Geef daarom altijd plastic tees cadeau. Als je de tees cadeau geeft dan weet ik zeker dat degene aan wie je het cadeau geeft zal zeggen. Hé, dat zijn echt super fijne tees. Nou, we verklappen niks, het blijft ons geheimpje.

Geef een putt mat cadeau

van € 62,95 tot € 149,99

Ze vinden het niet leuk om te horen, maar de meeste golfers kunnen gewoon niet putten. Putten is het balletje vanaf het korte gras in de hole (het gat waar de vlag in staat) krijgen. Putten is een van de belangrijkste onderdelen binnen golf, maar eigenlijk vindt niemand het leuk om te doen. 

Vaak gaan golfers liever hun lange slagen oefenen wanneer ze op de golfbaan zijn of simpelweg gaan ze gewoon liever de golfbaan op. Jammer, want met dat putten valt zoveel te winnen. De meeste golfers weten het ook wel maar toch.

Pure2Improve Putting Matt

Wat nou als je de putting green naar de huiskamer haalt? Als je een putt mat cadeau geeft kan degene aan wie je het cadeau geeft thuis lekker oefenen. Er zijn altijd wel een paar minuutjes waarin er niets te doen is. Even oefenen. Super leuk voor tijdens de wat koudere periodes. 

Er zit wel wat verschil in putt matten qua prijs. We hebben een aantal goede alternatieven voor je op een rij gezet in onze Putt Matt Review, waardoor er voor verschillende budgetten een leuke putt mat cadeau gegeven kan worden.

Geef een rangefinder cadeau

van € 179,99 tot € 549,99

Een rangefinder laat de afstand tot een bepaalde plaats zien op de golfbaan, zoals bijvoorbeeld de vlag of een (water)hindernis. Er zijn voldoende golfers die nog een afstandsmeter hebben maar deze wel goed zouden kunnen gebruiken. Het kan namelijk erg behulpzaam zijn tijdens het golfen.

Vraag van te voren wel altijd even of degene aan wie je het cadeau wil geven al een afstandsmeter heeft of dit nog niet heeft. Onder een afstandsmeter valt ook een golfhorloge, hier kun je vaak zien welke afstanden je nog dient af te leggen.

Het zou namelijk zonde zijn als degene die het cadeau ontvangt als iets heeft waarmee je afstanden kunt meten. We hebben hieronder een aantal goede afstandsmeters voor je op een rij gezet welke leuk zijn om cadeau te geven. Wederom in verschillende prijscategorieen.

Top Keuze

Rangefinder Garmin Z80

Garmin Z80

Prijs: € 549,99

Onze favoriet

Rangefinder Nikon LRF Coolshot 40

Nikon LRF Coolshot 40

Prijs: € 249,99

Prijs-kwaliteit

Rangefinder Zoom Focus X

Zoom Focus X

Prijs: € 179,99

Geef golfballen cadeau

van € 6,99 tot € 67,95

Het allerbeste cadeau dat je een golfer kunt geven zijn misschien toch wel golfballen. Afhankelijk van het niveau dat de golfer heeft kunnen ze sneller of langzamer opraken. Maar opraken, dat doen ze. 

Golfballen zijn er zowel duur als wat goedkoper. Afhankelijk van het niveau dat de golfer heeft staat vaak ook in correlatie met de golfbal welke gebruikt wordt. Er zijn namelijk golfballen van 5 euro per stuk. Als je er dan 10 kwijtraakt tijdens een rondje golfen dan ben je niet blij.

Golfballen cadeau

Soms loopt dit ook geheel uiteen en spelen minder goede spelers met goede ballen en vice versa. Je kunt ook stiekem even in de golftas kijken welke ballen erin zitten. Zo weet je welke ballen de betreffende golf(st)er fijn vindt.

Golf Cadeau

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Boyd Online Golfer Caddy

Wij zijn Boyd en Wouter van Online Golfer Caddy. Twee fanatieke golfers die graag een ronde lopen op de golfbaan. In onze vrije tijd werken we aan Online Golfer Caddy en schrijven we reviews, golf informatie, koopgidsen en andere informatie omtrent de golf sport. In sommige gevallen verdienen wij een commissie wanneer jij een product koopt via onze website. De kosten worden voor jou niet hoger, maar dit zorgt er wel voor dat we o.a. de hostingkosten kunnen betalen. Je leest er mee over in onze affiliatie disclaimer »

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!