Affiliatie disclaimer

Je bent via Google (Bing, Yahoo, DDG, etc.) binnen gekomen op Online Golfer Caddy en daar vind je het product waar jij naar op zoek bent. Fijn, maar waar bestel je dit product nou eigenlijk? Vaak word je doorverwezen naar een andere website om het product te kopen (Jumbosports, Decathlon, etc.). Je vraagt je af hoe dat precies werkt? In dit artikel leggen wij jou ons ‘affiliatie commissie model’ uit, dus lees gerust verder.

Wij zijn Wouter en Boyd van onlinegolfercaddy.com oftewel de Online Golfer Caddies. Bijna dagelijks zijn we te vinden op de golfbaan om onze golf skills te verbeteren. In de uurtjes die we over hebben schrijven we reviews, koopgidsen en product omschrijvingen van golf producten. Producten die we zelf gebruiken of waar veel vraag naar is.

De golf producten waar wij een review over schrijven zijn vaak gekoppeld aan een externe webshop. Via deze webshop koop je het product en we krijgen daar een klein percentage over. Voor jou als bezoeker maak je hierdoor geen extra kosten, maar dit helpt ons om onlinegolfercaddy.com in de lucht te houden.

Wij werken samen met de volgende leveranciers omtrent golf producten:

Run jij zelf een webshop en wil jij ook een samenwerking aangaan met onlinegolfercaddy.com? Dan kan je ons mailen op info@onlinegolfercaddy.com.

Pricewatch

Om jou als klant van de beste prijs te voorzien, hebben wij een pricewatch ontwikkeld. Iedere 24 uur halen wij de laatste prijzen op van onze partners. Per review, koopgids en product omschrijving proberen wij jou mede hiermee te informeren over waar jij het product voor de laagste prijs koopt. Zie hieronder een voorbeeld van hoe een pricewatch eruit ziet op onlinegolfercaddy.com.

Vind de laagste prijs

Knoppen

Online Golfer Caddy werkt met verschillende knoppen (buttons) die gebruikt worden om jou als gebruiker door te verwijzen naar een van onze affiliatie partners. Soms is het niet even duidelijk waar je naar toe wordt verwijst. Om inzicht te krijgen in de verschillende knoppen, geven wij hieronder een overzicht:

Zie je een gele knop, dan weet je dat je altijd wordt doorverwezen naar jumbosports.com, zie je een donker blauwe knop dan kom je uit bij bol.com. Op deze manier proberen wij het voor jou als gebruiker duidelijk te maken waar de link naar toe gaat.

Amazon disclaimer

Online Golfer Caddy is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Online Golfer Caddy kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.

Nieuwsbrief

Op Online Golfer Caddy kan jij je als golf fanaat aanmelden voor de nieuwsbrief. Wij vragen jou je eigen e-mailadres in te vullen. Wij slaan deze op en gebruiken die om jou te voorzien van het laatste golf nieuws, producten en andere gekkigheid. Je e-mailadres blijft bij ons en wordt niet gedeeld met derden. Wil jij je afmelden voor de nieuwsbrief, dan stuur je ons een mail naar info@onlinegolfercaddy.com.

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!

Maak kans op een Jumbo Golf cadeaukaart

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste reviews & koopgidsen!